Notícies

19/09/2013

#Shum B


L'HORA DELS FILIALS

L'HORA DELS FILIALS

 

El SHUM Grupo Maestre va viure la temporada passada una fita històrica amb un doble ascens dels filials a Primera Nacional i Primera Catalana

Els dos equips debuten aquest diumenge a les respectives lligues i ho fan a Maçanet i contra dos conjunts del Bigues i Riells.

Tot i el descens del primer equip a Primera Divisió estatal, no tot van ser males notícies per a l'hoquei sènior del Club. El conjunt de Primera Catalana entrenat per Tete Hugas va resoldre un deute històric del SHUM Grupo Maestre i va aconseguir l'ascens a Primera Nacional Catalana. Aquesta és la màxima competició organitzada per la Federació Catalana i és concebuda com el pas previ a les categories estatals. L'equip que va assolir aquest ascens estava format pràcticament per jugadors júniors, els reforços dels juvenils i sèniors com el porter Joel Moral, Adrià Codina i Xavier Martí.

L'ascens a Primera Nacional Catalana no va ser l'únic que va celebrar el Club. Precisament, gràcies a aquest fet, el segon filial de la casa també va fer vàlid el seu bon rendiment al llarg de la temporada i va poder pujar a Primera Catalana. Aquest èxit va ser possible gràcies a sèniors com Sergi Mendoza, Miquel Nadal, Robert Güell, Adrià Codina, Carlo Treccagnoli i David Castells, més el reforços dels juvenils. Amb aquests dos ascensos consecutius, la base del SHUM Grupo Maestre disposarà de dos equips en les dues màximes competicions catalanes i, per tant, els joves jugadors del Club tindran dos filials on agafar experiència en l'hoquei sènior i així poder demostrar que estan capacitats per fer el salt al primer equip.

El debut a la Lliga, aquest diumenge

Els dos filials debuten aquest diumenge en competició oficial i ho faran, casualment, a Maçanet i contra el mateix rival: el Bigues i Riells. El Primera Nacional Catalana debutarà a la lliga el diumenge a les sis de la tarda i el Primera Catalana ho farà a les 11.30 hores del matí contra el Bigues i Riells B.

 

Altres Notícies

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies