Salutació del president

Sigueu Benvinguts i Benvingudes a la web oficial del SHUM Maçanet,

Navegant per aquestes pàgines podreu descobrir tota l'actualitat del Maçanet, la seva història i el seu present: els més de 100 jugadors que configuren la base i tota la plantilla de tècnics de primer nivell que els acompanyen. Descobrireu perquè el SHUM s'ha convertit en una institució d'elit, perquè innova constantment en l'esport i perquè cada any fa un pas més per millorar el seu nivell entre els millors clubs del món.

Darrera de tot això hi ha l'esforç de tots: de les juntes anteriors, de la junta que tinc l'honor de presidir i també de tot el poble. Sense el suport incondicional de tots ells els èxits del passat no haguessin estat possible i les fites del futur serien només un miratge. I això ho tindrem sempre ben present.

Estic convençut que les pàgines més glorioses del SHUM encara estan per escriure i que plegats aconseguirem que es facin realitat. Per això, em permeto demanar el vostre suport en un moment tan important pel poble. Si anem plegats farem història. Estic plenament convençut que serà així i que junts escriurem les pàgines més glorioses de la institució.

Estic segur que els fundadors del club -com en Joaquim Rey, l'Alfons Soms i en Josep Vidal- no s'haguessin imaginat veure que avui el Maçanet, més enllà de la funció merament esportiva, també compleix una funció social i integradora, fomentant la cohesió entre els diversos sectors de la població. Precisament per això el SHUM és avui un sentiment. Un sentiment que els maçanetencs portem en el més profund del nostre cor i que expressem tots junts dissabte rera dissabte al nostre pavelló.

Us desitjo una agradable visita a la vostra web,

GRÀCIES A TOTS, VISCA EL SHUM i VISCA MAÇANET !

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies