Mèdia Ràdio

Rodri al 'Tot Gira' de Catalunya Ràdio: "Haver guanyat els tres últims partits suposa justícia"

El programa 'Tot Gira' de Catalunya Ràdio analitza la reacció del SHUM Balder Técnica, que encadena tres victòries seguides i deixa enrere les cinc primeres derrotes. A la secció 'Estic girat' de la periodista Montse Mir, l'entrenador Jordi Rodríguez comenta que "haver els tres últims partits suposa justícia i el premi a la paciència". "L’objectiu principal és fer créixer aquest equip i mirem la permanència de reüll", afegeix.
 

15/11/2015



Diogo Neves a 'Tot és un joc': "Estic molt content d'estar a Maçanet"

El programa 'Tot és un joc' de FEM Girona (La Xarxa) conversa amb Diogo Neves després del triomf a la pista del Noia, el primer de la temporada. El jugador portuguès analitza la situació d'un equip que té molta "confiança" i comenta les seves primeres sensacions a la seva nova casa: "Estic molt content amb l'equip, l'entrenador i els entrenaments. La lliga és espectacular, amb jugadors molt bons i equips molt forts. Puc créixer molt".

26/10/2015



Declaracions de Rodri després del partit contra el Liceo (1-4)

L'entrenador del SHUM Balder Técnica, Rodri, valora el partit contra el Liceo de la Corunya (1-4), en què els seus jugadors han estat competitius davant un equip superior però no han trobat la recompensa dels punts.

14/10/2015



Manel Maestre i Rodri, entrevistat al programa 'Tot és un joc' de La Xarxa

El president Manel Maestre ha assistit als estudis de ràdio de La Xarxa a Girona per ser entrevistat al programa 'Tot és un joc', dirigit per Carles Baldellou. Maestre ha comentat l'actualitat del club en una entrevista en què també ha tingut participació l'entrenador Rodri. Aquesta entrevista es realitza just després del partit amistós contra el Benfica, en la pretemporada prèvia al retorn a l'OK Lliga.

09/09/2015



El 25è aniversari del primer ascens, a La Xarxa

El programa En Joc de La Xarxa ràdio realitza un reportatge sobre el 25è aniversari del primer ascens del SHUM Grupo Maestre a Divisió d'Honor. El periodista Josep Guardiola entrevista al president Manel Maestre per analitzar l'actualitat del primer equip i la bona salut de la base del club.

Juny de 2014.



La gesta de l'Aleví A, a Catalunya Ràdio

L'informatiu matinal de Catalunya Ràdio a Girona explica la gesta de l'Aleví A, campió de Catalunya, just abans de viatjar cap a Astúries per disputar el Campioant d'Espanya. Declaracions de l'entrenador Josep Codina.

Maig de 2014



El 'Zona Mixta' entrevista a Roger Presas

El programa esportiu Zona mixta de Ràdio Estel entrevista al jugador Roger Presas en la prèvia de la Copa del Príncep disputada a Alcoi.

Febrer 2014.



Ivan Sanz analitza el partit contra el Noia

Declaracions del tècnic asturià Ivan Sanz, en la prèvia del partit contra el Noia.

Març de 2013.



Prèvia del partit contra el Reus Deportiu

El tècnic Ivan Sanz valora els aspectes claus abans d'afrontar el partit contra el Reus Deportiu.

Febrer de 2013.



Marc Navarro i David Plaza, a La Xarxa

El programa esportiu L'Observatori, de La Xarxa, conversa amb Marc Navarro (jugador més votat per disputar l'OK Stars a Astúries) i amb David Plaza, sobre la seva sortida del club. 

Desembre de 2012.



OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 6 d'Abril a les 20:00h

CH PALAFRUGELL

VS

SHUM FRIT RAVICH

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies