Mèdia Vídeos

SHUM Balder Técnica - Enrile PAS Alcoi (2-1)

Resum del partit entre el SHUM Balder Técnica i l'Enrile PAS Alcoi, corresponent a la setena jornada de l'OK Lliga. Amb aquest segon triomf consecutiu, l'equip de Rodri surt per primer cop de les posicions de descens.

Autor: TV Girona (a partir del minut 28).
7 de novembre de 2015



SHUM Balder Técnica - HC Liceo (1-4)

Resum del partit entre el SHUM Balder Técnica i el Liceo de la Corunya, corresponent a la 1a jornada de l'OK Lliga 2015/16. El duel, ajornat, es va jugar el 14 d'octubre i el SHUM va ser capaç d'arribar al descans amb empat a zero. A la segona meitat, els gallecs van fer valer la seva superioritat. 

 
Autor: TV Girona (La Xarxa)
14 d'octubre de 2015



CP Calafell Tot l'Any - SHUM Balder Técnica (6-4)

Resum del partit entre el Calafell Tot l'Any i el SHUM Balder Técnica, corresponent a la 4a jornada de l'OK Lliga 2015/16.  L'equip arlequinat aconsegueix situar-se 0-4 gràcies a les dianes de Parra, Ferrer, Ferran Garcia i Gelmà, però els locals aconsegueixen donar la volta al marcador a la segona meitat.

 
Autor: Canal Calafell Audiovisuals
10 d'octubre de 2015



SHUM Balder Técnica - Reus Deportiu (3-4)

Resum del partit entre el SHUM Balder Técnica i el Reus Deportiu, corresponent a la 3a jornada de l'OK Lliga 2015/16. Aquest és el primer partit de l'equip de Rodri davant la seva afició. L'equip arlequinat s'avança amb els gols de Diogo Neves i Ferran Garcia però un encertat Raül Marín, autor de quatre dianes, va endur-se els tres punts de Maçanet.

 
Autor: TV Girona (La Xarxa)
3 d'octubre de 2015



CH Lloret Vila Esportiva - SHUM Balder Tècnica (4-2)

Retransmissió del partit entre el CH Lloret Vila Esportiva i el SHUM Balder Técnica, corresponent a la 2a jornada de l'OK Lliga 2015/16. Aquest és el primer partit de l'equip de Rodri en el retorn a la màxima categoria, i suposa el debut de Lluís Ferrer, Diogo Neves, Adrià Martos i Ignasi López amb la samarreta del Maçanet. Els autors dels gols arlequinats són David Gelmà i Lluís Ferrer.

 
Autor: CH Lloret Vila Esportiva
27 de setembre de 2015



Rodri analitza l'ascens a l'OK Lliga a La Xarxa

Un cop acabada la temorada 2014/15 i, amb la satisfacció d'haver aconseguit l'ascens a l'OK Lliga, Rodri va participar en el programa 'En Joc' de La Xarxa. El maçanetenc va participar-hi com a jugador protagonista de la temporada i també com a futur entrenador del primer equip. Els altres convidats van ser Eduard Candami, entrenador del CH Caldes i Jordi Carbó, jugador del CH Lloret.

Autor: La Xarxa
Dissabte 30 de maig de 2015



Ascens a OK Lliga. CH Lloret 1-2 SHUM Grupo Maestre

El primer equip del SHUM Grupo Maestre aconsegueix el vuitè ascens a l'OK Lliga en tota la seva història. L'equip entrenat per Gerard Pujol supera el Lloret (1-2) en la penúltima jornada de la temporada 2014-15.

Dissabte 16 de maig de 2015.



Dominicos - SHUM Grupo Maestre (2-4)

Resum del partit entre el Dominicos i el SHUM Grupo Maestre, corresponent a la 16a jornada de la lliga de Primera Divisió 2014/15. El triomf a terres gallegues va permetre arribar a la quarta victòria consecutiva i mantenir-se en posicions d'ascens. El Dominicos, on milita l'excapità arlequinat Stanis Garcia, va avançar-se al marcador en dues ocasions però les dianes de Rodri, Ferran Garcia i David Gelmà (2) van permetre endur-se els tres punts de la pista del cuer.
 
Autor: CAA Dominicos
Diumenge 21 de febrer de 2015



El filial, a la pista coberta del Congrés

El canal de televisió BTV va realitzar un reportatge sobre l'estrena de la carpa que cobreix la pista del CP Congrés, coincidint amb el duel de Nacional Catalana contra el SHUM B (7-5).

Autor: BTV
14 de febrer de 2015



Mieres - SHUM Grupo Maestre (4-8)

Resum del duel entre el Mieres i el SHUM Grupo Maestre, corresponent a la desena jornada de la lliga de Primera Divisió 2014/15. Gràcies a aquesta victòria, l'equip de Gerard Pujol va finalitzar l'any 2014 com a líder a la taula, empatat a 22 punts amb el Lloret. A Mieres, el maçanetenc Àlex Garcia va debutar en una convocatòria amb el primer equip i el colomenc Ferran Garcia va fer el seu primer «hat-trick» amb el conjunt arlequinat.

Autor: Luis Velasco
Diumenge 21 de desembre de 2014



OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 6 d'Abril a les 20:00h

CH PALAFRUGELL

VS

SHUM FRIT RAVICH

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies