#1r Equip

CALDES - SHUM GRUPO MAESTRE: DERROTA A PILOTA ATURADA

- El primer equip del SHUM Grupo Maestre perd a la pista del Caldes en un duel en què hi havia el lideratge en joc

- Rodri, de falta directa, i David Gelmà, de penal, van establir l’empat a dos però els vallesans van respondre amb major encert

El SHUM Grupo Maestre ha perdut la primera posició a la pista del Caldes, on ha sigut derrotat en un duel en què les accions a pilota aturada han sigut determinants. En l’enfrontament disputat diumenge, els locals van trencar la igualtat abans del descans gràcies a l’encert de Xavi Rovira a l’hora d’executar dues faltes directes.

Just iniciar la segona meitat, Rodri –també de falta directa– i David Gelmà –de penal– van superar l'exSHUM Cesc Campor i van establir l’empat a dos i van posar emoció al duel.

L’equip de Gerard Pujol, però, va carregar-se de faltes i ho va acabar notant. Rovira, en una mitja volta dins l’àrea, va tornar a avançar als vallesans i Ortells va sentenciar amb una diana de falta directa i una altra de penal.

La segona derrota de la temporada a domicili fa que el conjunt arlequinat acabi la vuitena jornada en tercera posició. Dissabte vinent (21.00) el SHUM Grupo Maestre rebrà el Barça B; quart a la taula.
Consulta les imatges del partit realitzades per Luis Velasco: primera part i segona part

Fitxa.
CH Caldes Recam Laser: Campor, Molera, Rovira, Alex A. Roger A. (cinc inicial); Ortells, Truyols i Garcia.
SHUM Grupo Maestre: Linu, Xixo, Rodri, Sergi Parra i Ferran Garcia (cinc inicial); David Gelmà, Lladó i Terns.
Gols (5-2; 2-0 i 3-0) 1-0, m.23, Rovira (falta directa); 2-0, m.25, Rovira (falta directa); 2-1, m.27, Rodri (falta directa); 2-2, m.28; David Gelmà (penal); 3-2, m.38, Rovira; 4-2, m.43, Ortells (falta directa); 5-2, m.48, Ortells (penal).
Àrbitres: Picó i Amezaga. Blava als locals Rovira i Alex i als visitants Xixo i Parra.
Faltes: 7 del Caldes i 20 del Maçanet.

Vídeos: Els tres gols d'Àlex Rovira, les dues dianes d'Ortells i el penal executat per David Gelmà. Autor: Luis Velasco.