#1r Equip

SHUM Balder Técnica – Enrile PAS Alcoi: El primer triomf davant l’afició (2-1)

- L’equip de Rodri aconsegueix la primera victòria a casa en un partit igualat i fa un pas endavant

- Diogo Neves avança el Maçanet des del punt de penal, Pere Cañellas empata i Lluís Ferrer dóna els tres punts a falta d’un minut

El SHUM Balder Técnica ja sap què és guanyar a casa. Després de quatre partits a Maçanet, el suport de l’afició ha tingut recompensa. El bon joc es converteix en punts i, des de la bona defensa i l’atreviment en atac, arriben les victòries. El bon resultat aconseguit a Sant Sadurní d’Anoia (3-5) ha tingut continuïtat aquest dissabte després de superar l’Enrile PAS Alcoi en un duel transcendental per escapar de la part baixa.

Una diana de penal de Diogo Neves, als quatre minuts de joc, ha obert el camí de la victòria. Amb l’1-0 a favor s’ha arribat al descans i, poc després de començar la segona meitat, un xut de Pere Cañellas ha acabat al fons de la porteria.

Amb l’empat, el duel ha agafat més tensió i s’ha traslladat a les porteries, on Linu i Marc Grau ‘Guiri’ han protagonitzat bones intervencions. Un cop més, el capità arlequinat ha estat providencial i ha impedit que una falta directa i un penal situessin els alacantins amb el marcador a favor. A l’altra banda, el jove porter Guiri ha tornat a Maçanet després de nou anys de formació al SHUM. El baixempordanès ha realitzat bones aturades però no ha pogut evitar la diana de Lluís Ferrer quan només faltava un minut. L’eufòria ha arribat al pavelló i, en una acció posterior, Pere Cañellas ha vist dues targetes blaves per protestar una decisió arbitral. Això ha permès jugar els últims segons amb superioritat sobre la pista.

Els tres punts sumats permeten sortir per primer cop aquesta temporada del descens, sempre i quan el Calafell no superi el Barça aquest dimarts. La propera cita per intentar sumar la tercera victòria consecutiva arribarà aquest dissabte 14 de novembre (20.30) a Les Comes davant un Igualada que es troba a la meitat de la taula, amb tres victòries, i que ve de perdre davant el Noia Freixenet (4-3).

A més a més

- Duel de porters davant exequips. Linu s’ha enfrontat a l’Alcodiam, per primer cop a l’OK Lliga, després d’haver militat a terres alacantines fa quatre temporades. Marc Grau ‘Guiri’ ha jugat per primer cop davant el seu club de formació.

- Diogo Neves ha convertit el seu tercer penal del curs i manté el 100% d’efectivitat a pilota aturada (3 penals i una falta directa) mentre que Lluís Ferrer es consolida com a màxim golejador de l’equip (7 gols).

- Sergi Parra és l’únic jugador de l’equip de Rodri que ha estat titular en les set jornades.

Fitxa.
SHUM Balder Técnica: Linu, Parra, Adrià Martos, Diogo Neves i Lluís Ferrer (cinc inicial); David Gelmà, Ferran Garcia i Ignasi López.
Enrile PAS Alcoi: Marc Grau ‘Guiri’, Aniol Mangas, Pere Cañellas, Gonzalo Pérez i Marc Figa (cinc inicial); Ferran Formatjé i Carlos Pérez.
Gols (2-1; 1-0 i 1-1): 1-0, m.4, Diogo Neves (penal); 1-1, m.27, Pere Cañellas; 2-1, m.49, Lluís Ferrer.
Àrbitres: Ruben Fernández i Antonio Veiga. Dues blaves al visitant Pere Cañellas.
Faltes: 11 del SHUM Balder Técnica i 9 de l’Alcodiam.