Notícies

23/12/2014

#1r Equip


MIERES - SHUM GRUPO MAESTRE: VICTÒRIA I LIDERATGE PER ACABAR L'ANY (4-8)

MIERES - SHUM GRUPO MAESTRE: VICTÒRIA I LIDERATGE PER ACABAR L'ANY (4-8)
 
- El primer equip del SHUM Grupo Maestre s’imposa a la pista del Mieres i acaba l’any com a líder de Primera Divisió

- David Gelmà remunta el 2-0 inicial amb dues dianes abans del descans mentre que Ferran Garcia, Parra, Rodri i Terns sentencien a la segona meitat
 
El 2014 acaba de la millora manera possible. Amb el SHUM Grupo Maestre líder de Primera Divisió gràcies al bon resultat aconseguit contra el Mieres. Els arlequinats van aprofitar l’empat entre Lloret i Caldes per convertir-se en el primer equip en imposar-se a la pista asturiana i acabar l’any en el primer lloc de la taula, compartint lideratge (22 punts) amb els selvatans.

Aconseguir la victòria a Mieres no va ser una gesta fàcil. L’equip local ho va demostrar ben aviat amb dos primers gols de Pedro González, però David Gelmà va respondre amb un nou doblet. La pala del màxim golejador de l’equip no va fallar en l’execució d’un penal i a l’hora d’aixecar i picar una pilota dins l’àrea. Abans del descans, Ferran Garcia va posar el seu equip per davant gràcies a una oportuna rematada just davant d’Aguilar.

A la represa, Quintanal no va desaprofitar la falta directa a favor, però el colomenc Ferran Garcia va tornar a veure porteria. El SHUM tenia el domini del partit sobre un Mieres que tornava a igualar el partit amb una quarta diana, obra de Jorge Rey en un xut creuat a l’escaire. A partir d’aquí, Linu va tancar del tot la seva porteria i Parra, Garcia, Rodri i Terns van aprofitar la pressió visitant per ampliar el marcador fins el 4-8 definitiu.



Declaracions de Gerard Pujol

“Ens van marcar en dues accions desafortunades però nosaltres vam agafar el control del partit i vam estar sencers per poder empatar. Al final, quan ens van venir a pressionar, vam ampliar el marcador”

“Després de la derrota contra el Caldes (fa dues jornades) hem aconseguit recuperar l’equip. Cada jugador ha agafat més el seu rol i això ens fa ser més equip”.

A més a més  

Xavi Lladó va ser baixa per una lesió a un dit de la mà i el seu lloc el va ocupar Àlex García. El jove maçanetenc, jugador del filial, va estrenar-se en una convocatòria amb el primer equip.

Terns va estrenar el seu compte golejador i Ferran Garcia va fer el seu primer hat-trick amb el SHUM Grupo Maestre.

- Aquesta és la segona vegada del curs en què el SHUM és líder de Primera Divisió. L’anterior ocasió va ser en la setena jornada. Fes un cop d’ull a la classificació.

- Consulta les imatges del partit realitzades per Luis Velasco aquí.

Fitxa.
 
Mieres: Aguilar, Edu Isla, Gómez, González i Quintanal (cinc inicial); López, Monje, Villamil, Rey i Martínez.
SHUM Grupo Maestre: Linu, Xixo, Rodri, Sergi Parra i Terns (cinc inicial); David Gelmà i Ferran Garcia.
Gols (4-8; 2-3 i 2-5) 1-0, m.3, González; 2-0, m.6, González; 2-1, m.13, David Gelmà (penal); 2-2, m.14; David Gelmà; 2-3, m.16, Ferran Garcia; 3-3, m.28, Quintanal (falta directa); 3-4, m.29, Ferran Garcia; 4-4, m.35, Rey; 4-5, m.39, Parra; 4-6, m.43, Ferran Garcia; 4-7, m.45, Rodri; 4-8, m.49, Terns.
Àrbitres: Sáenz i Cantos (10a jornada de Primera Divisió).
Faltes: 9 del Mieres i 11 del Maçanet.

FOTOS: Gol de Ferran Garcia (2-3); gol de penal de David Gelmà (2-1); gol de David Gelmà (2-2), gol de Parra (4-5), gol de Ferran Garcia (4-6) i aplaudiments a l'afició asturiana.
 
Mieres, 21 de desembre de 2014 

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 27 d'Abril a les 17:00h

SHUM FRIT RAVICH

VS

BARÇA ATLETIC

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies