Notícies

24/02/2015

#1r Equip


DOMINICOS - SHUM GRUPO MAESTRE: EN RATXA

DOMINICOS - SHUM GRUPO MAESTRE: EN RATXA
- El primer equip del SHUM Grupo Maestre aconsegueix el quart triomf consecutiu gràcies a una treballada victòria a la pista del Dominicos

- Les dianes de Ferran Garcia, Rodri i David Gelmà (2) permeten remuntar l’avantatge local
 
Per primera vegada aquesta temporada, el SHUM Grupo Maestre ha encadenat quatre victòries consecutives. Aquesta bona ratxa s’ha allargat aquest dissabte a la pista del Dominicos, on l’equip de Gerard Pujol ha aconseguit una treballada victòria. Tot i ser el cuer de la categoria, el conjunt gallec no ha posat les coses fàcils i s’ha avançat al marcador en dues ocasions. L’esperit de sacrifici del conjunt arlequinat ha permès endur-se els tres punts i seguir en posicions d’ascens.

Piñeyro, desviant un xut lateral, ha aconseguit inaugurar l’electrònic quan només s’havien disputat 11 minuts. La resposta del conjunt visitant no s’ha fet esperar, ja que Ferran Garcia ha recollit una pilota dins l’àrea per enviar-la a l’esquerra d’Ojanguren.




El Dominicos, amb l’excapità del SHUM Stanis García com a referent, ha arribat viu al descans i encara ha cobrat més vida quan, just començar la represa, Huelves ha executat un penal per sota el cos de Linu. David Gelmà ha tornat a establir l’empat després de sortir de darrere la porteria rival i fer una arrastrada de cullera des del punt de penal. El SHUM ha sabut mantenir la calma i ha decantat la balança des del punt de penal, amb dos execucions de Rodri i David Gelmà.

Stanis ha disposat d’una falta directa per retallar distàncies però Linu ha estat encertat sota pals i ha segellat la quarta victòria seguida. Aquesta ratxa s’intentarà allargar la setmana vinent en un partit entre dos candidats a l’ascens. L’Arenys visitarà el Municipal el proper dissabte 28 de febrer en un duel que serà d’entrada gratuïta i que es preveu com una final avançada.

A més a més

- Rodri acumula nou partits consecutius marcant, com a mínim, un gol. Ha fet 12 dianes en els darrers nou duels i ja n’acumula 18, que el converteixen en el pitxitxi de l’equip, empatat amb David Gelmà.

- El tècnic Gerard Pujol acumula quatre partits repetint el mateix cinc inicial i, per primera vegada aquest curs, s’ha encadenat una ratxa de quatre victòries seguides.

- Per al duel contra l’Arenys, el tècnic ja podrà disposar del seu germà Xixo Pujol, que ha complert els quatre partits de sanció fixats des del duel contra el Lloret.
 
Acta del partit
 
Fitxa.
CAA Dominicos: Ojanguren, Piñeyro, Stanis García, Sergio Huelves i Pablo Arias (cinc inicial); Jacobo, Caamaño, De Ron, Soto i Ferro.
SHUM Grupo Maestre: Linu, Lladó, Rodri, Sergi Parra i Ferran Garcia (cinc inicial); David Gelmà i Terns.
Gols (2-4; 1-1 i 1-3) 1-0, m.11, Piñeyro; 1-1, m.14, Ferran Garcia; 2-1, m.26, Huelves (penal); 2-2, m.27, David David Gelmà; 2-3, m.39, Rodri (penal); 2-4, m.42, David Gelmà (penal).
Àrbitres: Sánchez i Amezaga. (16a jornada de Primera Divisió).
Faltes: 11 del Dominicos i 10 del Maçanet.

Foto: Un gol del partit d'anada contra el Dominicos. / Arxiu: Jordi Droch.

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies