Notícies

05/03/2013

#Shum B


Maçanet acull el millor hoquei de Primera Catalana

Maçanet acull el millor hoquei de Primera Catalana

 

El filial del SHUM Grupo Maestre serà l’amfitrió de la sisena Copa de la Lliga de Primera Catalana, que es disputa aquest dissabte i diumenge.

- La final a quatre començarà dissabte a la tarda al pavelló de Maçanet amb les semifinals Girona-Masquefa i Cerdanyola-SHUM

Intens cap de setmana d’hoquei el que es viurà aquest cap de setmana al pavelló de Maçanet. A part del vital partit d’OK Lliga entre SHUM Grupo Maestre i Vilanova (diumenge, 12.30), la població selvatana acull la sisena Copa de la Lliga de Primera Catalana Masculina. Així, els dos millors equips dels Grups A i B de la segona competició a nivell català es citaran en una final a quatre que es preveu emocionant.

Girona HC, CP Masquefa, Maheco Cerdanyola i SHUM Grupo Maestre són els equips que participaran en aquesta final four que començarà dissabte 8 de juny a les cinc de la tarda. El partit inaugural el disputaran Girona i Masquefa mentre que la segona semifinal, a les 18.30, la protagonitzaran Cerdanyola i SHUM. Diumenge a dos quarts de set de la tarda es decidirà qui és el millor dels quatre clubs que enguany han aconseguit l’ascens a Nacional Catalana. La final la jugarà els dos conjunts que hagin superat les semifinals de dissabte mentre que el tercer i quart lloc es disputarà el mateix diumenge a les cinc de la tarda. A les 20.00 hi haurà l’entrega de trofeus als equips participants.

Maçanet de la Selva, 5 de juny de 2013 

 

Altres Notícies

L'HORA DELS FILIALS

19/09/2013

#Shum B


L'HORA DELS FILIALS

70 anys i final temporada

Dissabte 28 de Maig a les 20:00h

SHUM FRIT RAVICH

VS

SELECCIÓ CATALANA

facebook

twitter

soundcloud

instagram

BOTIGA SHUM FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA Ajuntament Diputació ROLLER MAT BUROK ATMultimedia La Xarxa
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí: