Notícies

05/06/2013

#Shum B


Maçanet acull el millor hoquei de Primera Catalana

Maçanet acull el millor hoquei de Primera Catalana

- El filial del SHUM Grupo Maestre serà l’amfitrió de la sisena Copa de la Lliga de Primera Catalana, que es disputa aquest dissabte i diumenge.

- La final a quatre començarà dissabte a la tarda al pavelló de Maçanet amb les semifinals Girona-Masquefa i Cerdanyola-SHUM


Intens cap de setmana d’hoquei el que es viurà aquest cap de setmana al pavelló de Maçanet. A part del vital partit d’OK Lliga entre SHUM Grupo Maestre i Vilanova (diumenge, 12.30), la població selvatana acull la sisena Copa de la Lliga de Primera Catalana Masculina. Així, els dos millors equips dels Grups A i B de la segona competició a nivell català es citaran en una final a quatre que es preveu emocionant.

Girona HC, CP Masquefa, Maheco Cerdanyola i SHUM Grupo Maestre són els equips que participaran en aquesta final four que començarà dissabte 8 de juny a les cinc de la tarda. El partit inaugural el disputaran Girona i Masquefa mentre que la segona semifinal, a les 18.30, la protagonitzaran Cerdanyola i SHUM. Diumenge a dos quarts de set de la tarda es decidirà qui és el millor dels quatre clubs que enguany han aconseguit l’ascens a Nacional Catalana. La final la jugarà els dos conjunts que hagin superat les semifinals de dissabte mentre que el tercer i quart lloc es disputarà el mateix diumenge a les cinc de la tarda. A les 20.00 hi haurà l’entrega de trofeus als equips participants.

Maçanet de la Selva, 5 de juny de 2013

Altres Notícies

L'HORA DELS FILIALS

19/09/2013

#Shum B


L'HORA DELS FILIALS

70 anys i final temporada

Dissabte 28 de Maig a les 20:00h

SHUM FRIT RAVICH

VS

SELECCIÓ CATALANA

facebook

twitter

soundcloud

instagram

BOTIGA SHUM FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA Ajuntament Diputació ROLLER MAT BUROK ATMultimedia La Xarxa
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí: