Notícies

05/05/2023

#Hoquei general


Cap de setmana d'eliminatòries, trobades i comiats!

Cap de setmana d'eliminatòries, trobades i comiats! Aquest cap de setmana on a Maçanet de la Selva se celebra la Fira del Pagès, al pavelló hi haurà molt de moviment. Diversos equips estan acabant o han acabat la temporada i són jornades decisives. El Benjamí A es juga l'accés als Campionats de Catalunya davant del Blanes (en cas de perdre tindrà opció de fer una eliminatòria prèvia). L'Aleví i el Juvneil juguen la primera eliminatòria de la Copa Catalana contra el St. Jordi Desvalls i el Martorell respectivament, mentre que el Júnior juga la primera eliminatòria de la Copa Federació contra l'Olímpic de Reus B.

El primer equip rep el Palafrugell en el qual serà l'últim partit de la temporada 22/23, un partit que si ve ja no serveix per poder pujar, sí que servirà per decidir qui es queda amb la tercera posició final.
Un partit que servirà de comiat per l'Oriol Garcia, jugador de Castellar del Vallès que ha format part del primer equip des de l'hivern del 2021 i que ara que ha acabat els estudis a Girona, vol tornar a casa.

Per finalitzar el cap de setmana, el diumenge 7 des de primera hora del matí tindrem la trobada d'escoletes a Maçanet de la Selva.

Us convidem a tots a passar pel pavelló i esperem gaudiu d'aquesta Fira del Pagès!

Altres Notícies

Resum del 2022

05/01/2023

#Hoquei general


Resum del 2022
Torna la Quina de Nadal del SHUM!!

15/12/2022

#Hoquei general


Torna la Quina de Nadal del SHUM!!
Convocatòria Assemblea 2022

11/07/2022

#Hoquei general


Convocatòria Assemblea 2022

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 20 d'Abril a les 17:30h

CP CONGRES

VS

SHUM FRIT RAVICH

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies