Notícies

22/05/2005

#Shum B

El SHUM se situa segon a falta de dues jornades

El SHUM se situa segon a falta de dues jornades Els de Maçanet s’han col•locat en posició d’ascens a primera nacional catalana quan només resten quatre punts per disputar-se. Les victòries en els partits aplaçats durant aquesta setmana sumada a la d’ahir davant el Lloret fan que el SHUM depengui d’ell mateix per pujar de categoria. 20/05/05; SHUM 2 – Martinenc 1 En un partit molt travat, els locals van tenir moltes dificultats per imposar-se al conjunt barceloní. El SHUM, visiblement cansat pels partits acumulats i sense massa idees en atac, només va poder-se avançar a manca de dos minuts pel descans quan Parés va transformar un penal. Els primers minuts de la represa van ser els millors dels locals, ja que van gaudir de moltes ocasions i Oriol Baltrons va fer el 2-0 al minut 32 fent una bona jugada sortint des del racó de la pista i sorprenent el porter visitant pel primer pal. Els homes de Marc Siscart podrien haver sentenciat el partit si haguessin aprofitat algunes de les clares ocasions que van tenir, però el Martinenc va retallar diferències al minut 41 gràcies a un ràpid contraatac. Els últims minuts van ser de molt patiment pels locals, ja que el Martinenc va posar setge sobre la porteria de Romaguera, que va estar molt encertat i va mantenir la seva porteria sense rebre cap altre gol. 21/05/05; SHUM 4 – Lloret 2 Gran partit el que es va veure dissabte a la tarda al pavelló de Maçanet entre un SHUM que no podia fallar i un Lloret que va portar els seus millors jugadors júniors. Els lloretencs es van avançar al minut 4 gràcies a una falta directa transformada per Pelícano, però el SHUM va respondre tres minuts més tard amb un bon llençament de penal de Romà Bancells. Aquest resultat es mantindria fins als últims minuts del primer temps: Marc Enric recolliria un rebot dins l’àrea del SHUM per superar Romaguera i fer l’1 a 2 al minut 22. Només 20 segons més tard Romà Bancells conduiria un ràpid contraatac que acabaria ell mateix amb un fortíssim xut des de fora l’àrea. Era l’empat a dos. I la remuntada dels locals a la primera meitat es culminaria un minut després gràcies a un gol de Marc Brugué. Amb 3-2 s’arribava al descans. Durant la segona meitat els de Maçanet van saber controlar el partit, però no acabaven d’aprofitar les ocasions de gol que tenien i el resultat es mantenia incert. Brugué va tornar a marcar al minut 37 i va deixar el marcador amb el 4-2 definitiu. Les opcions d’ascens SHUM i Roda es troben empatats a punts en el segon lloc de la classificació, però el SHUM seria el que pujaria perquè ha guanyat els dos partits al Roda. Dos punts per darrera els segueix el Girona, que va empatar els seu partit amb el SHUM i va perdre els dos que ha disputat amb el Roda. El calendari d’aquests tres equips per les tres darreres jornades és el següent: Jornada 33: Girona – SHUM Roda – Vic Jornada 34: SHUM – Ripollet Breda – Roda Mataró – Girona El SHUM puja guanyant els dos partits i depèn d’ell mateix El Roda puja guanyant els dos partits i esperant que el SHUM perdi algun punt El Girona puja si guanya els dos partits i el Roda perd com a mínim tres punts dels quatre que queden per disputar.