Notícies

30/05/2023

#Base


S'amplia la vitrina de trofeus a la base!

S'amplia la vitrina de trofeus a la base! Aquest passat cap de setmana s'han jugat la gran majoria de tornejos finals de temporada. La nostra base ha participat en 3 tornejos, tal com vam anunciar.
El SHUM Acerko (Benjamí) va quedar en una meritòria sisena posició (de 12 participants) al Campionat de Catalunya Júnior. Els jugadors entrenats per Marc Casademont van quedar segons al seu grup, després de perdre amb el Caldes Rècam Laser i guanyar al Finques Prats Lleida. Seguidament, tocava lluitar per quedar entre les places 5a i 8a. Van superar al CP Olot als penals, fet que els va permetre jugar el partit per la 5a posició, on van perdre amb l'IgualadaMagnífica experiència la viscuda per la canalla i resultat notable en un Campionat on el campió va ser l'Arenys de Munt, en superar al Caldes Rècam Laser i el podi el va completar l'amfitrió Blanes Atlètic.

Per la seva banda, el SHUM Mugadas (Juvenil) va superar al Torrelles en la semifinal de la Copa Catalana de la categoria. Va caure a la final contra el Manlleu per 8-5, sent així subcampions.

Qui va dur un altre trofeu de campió a les vitrines de la base del club va ser el SHUM FisioFreixas (Júnior). Després d'imposar-se al Vila-Sana en la semifinal, també ho va fer contra l'UE Horta B en la final.
Enhorabona a tots els jugadors, staff tècnic i familiars per aquest gran cap de setmana d'hoquei on de ben segur en quedaran bons records.
A la galeria de la web trobareu més imatges d'aquest cap de setmana, us convidem a fer-hi una ullada. 

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !
Cap de setmana de tornejos

25/05/2023

#Base


Cap de setmana de tornejos

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 6 d'Abril a les 20:00h

CH PALAFRUGELL

VS

SHUM FRIT RAVICH

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies