Notícies

01/06/2023

#1r Equip


Entrevista a Jordi Rodríguez "Rodri". Entrenador del 1r equip.

Entrevista a Jordi Rodríguez "Rodri". Entrenador del 1r equip. Quins eren els objectius al inici de la temporada?
No es tenien gaires clars. El de l'ascens era allà, perquè un objectiu clar era igualar i millorar l'any passat. No només en números, que ho hem igualat, sinó en formes, que jo crec que sí que ho hem millorat en aquest sentit. Els 44 punts s'han aconseguit amb moltes dificultats, en forma de lesions, jugadors que al principi no tenien tan treballat el joc de l'equip. Els jugadors que s'han incorporat han acabat sent importants i hi ha hagut l'aparició d'en Jordi (Bancells) que potser no s'hi comptava de forma tan prematura. Hem fet un pas més per tal que la propera temporada poder plantejar-nos continuar creixent. Si això la gent ho associa a pujar de categoria, què hi farem. Jo ho associo a fer créixer l'equip i els jugadors que es puguin incorporar, que ens ajudin a fer-ho.

Clau negativa de la temporada; Sant Feliu

A Sant Feliu encara no érem un equip, veníem del partit irregular contra el Tordera i una victòria no massa solvent a Alcobendas. La derrota es deu a certes debilitats. Però al partit d'aquí sí que som un equip consolidat i pot tenir menys disculpa des de l'evolució (que havia tingut l'equip) respecte al primer. Va ser un partit estrany. El pitjor partit de la temporada. En una lliga tan curta i tan exigent qualsevol error amb equips en descens (aleshores hi era) és un error important. Tens menys marge de maniobra. T'exigeix amb els equips de dalt. Els sis punts ens haguessin permès quedar segons.
Destacaries algun moment més de la temporada, ja sigui bo o dolent? 
El partit a Tordera. Va ser un partit on vam anar amb 4 baixes i vam fer un plantejament específic per aquell dia. Allò (es va guanyar) va fer créixer l'equip. En el global final el que més mal ens va fer va ser el Sant Feliu (a casa).

Algun missatge de cares a la propera temporada?

S'ha d'intentar ser molt fidel a la filosofia del club. Malgrat els temps que corren no són els de fa trenta anys, on érem nou jugadors de la casa i un de fora. Crec que s'ha de treballar en la direcció que el primer equip sigui un mirall per la base. Crec que les coses s'estan fent bé. Els jugadors de la casa siguin els protagonistes, assumint que han de tenir uns mínims. Models que segueixin aquesta idiosincràsia podria ser l'Atletich de Bilbao en futbol. Tenen unes directrius molt i molt clares, però per mantenir categories nacionals no els hi val qualsevol jugador de la base. Així que de cara a l'any que ve, a veure si podem tenir més gent de la casa i com a equip generar més il·lusió.

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !
Cap de setmana de tornejos

25/05/2023

#Base


Cap de setmana de tornejos

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 6 d'Abril a les 20:00h

CH PALAFRUGELL

VS

SHUM FRIT RAVICH

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies