Notícies

25/05/2023

#Base


Cap de setmana de tornejos

Cap de setmana de tornejos Aquest últim cap de setmana de maig ens porta molt de protagonisme per part de la base. El divendres comença el plat fort. El SHUM Acerko (Benjamí A), entrenat per Marc Casademont, és un dels vuit equips participants en el Campionat de Catalunya de la categoria, amb seu a Blanes. Disputarà dos partits a la fase de grups, contra el CH Caldes Recam Làseri contra el Finques Prats Lleida. Del resultat d'aquests partits en dependrà la resta del campionat, amb partits dissabte i diumenge tant si es guanya com si es perd. La resta de participants al Campionat són el HC Alpicat, el CE Arenys de Munt, el CP Blanes Atlètic, el CP Calafell, el CH Olot, el HC Palau Plegamans, el CP Vic i el CP Vila-seca. Molta sort i sobretot a gaudir de l'experiència!

Dissabte el Juvenil juga les semifinals de la final a 4 de la Copa Catalana, el segon torneig en importància de les diferents categories. El SHUM Mugadas jugarà contra el CP Torrelles, amb seu a Sant Feliu de Codines. Si els nois entrenats per Albert 'Tito' Alcaraz s'imposen a l'eliminatòria, jugaran la final contra el vencedor del duel entre Martinelia CP Manlleu i el HC Palau Plegamans B.

Un altre torneig que disputa la base és l'equip Júnior, que ho farà a la Copa Federació disputada a Cassà de la Selva també el dissabte. El SHUM FisioFreixas juga contra el HC Vila-Sana també una semifinal de la final a quatre del torneig. En cas de guanyar, l'equip també entrenat per 'Tito' jugarà la final diumenge contra el vencedor del duel entre el CP Caldes de Malavella i UE Horta B.

Per acabar el cap de setmana, el Prebenjamí B serà l'amfitrió de diversos equips en un dels diversos tornejos de cloenda als que ha anat participant aquestes últimes setmanes.

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 6 d'Abril a les 20:00h

CH PALAFRUGELL

VS

SHUM FRIT RAVICH

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies