Notícies

24/07/2020

#Hoquei general


Convocatòria Assemblea de Socis

Maçanet, 20 de Juliol de 2020.

Benvolgut soci,
 
Aquesta carta serveix sobretot per fer-vos arribar el sentiment de bona salut per a tot el vostre entorn familiar.

Amb els temps que estan corrent, el nostre principal desig és la salut de tota la comunitat SHUM, socis, familiars, jugadors petits i grans, i tots els que formem part d’aquesta família vinculada a l’esport que ens uneix com és l’Hoquei.

Vagi per endavant que, des del confinament el mes de Març, ha estat molt difícil saber per a on anar. Es varen cancel·lar totes les competicions, es van tancar els pavellons de pobles i ciutats seguint les normes dictades per l’Administració competent, i vàrem deixar de tenir contacte uns i altres, pel fet d’haver d’estar a casa en pro del benestar i salut general.

En la vessant esportiva, tant la Federació Catalana, FECAPA, com la Federació Espanyola, FEP, han estat molt minces en quan a comunicació amb els clubs es refereix. Tots els clubs catalans, o la major part durant aquest temps, hem estat en comunicació per trobar un nord per continuar en davant buscant solucions a aquesta situació tant difícil i nova per tothom.

Es va fer una associació de clubs catalans per demanar respostes i solucions al tema esportiu i econòmic, tant a la FECAPA com a la FEP, i fins fa ben poc, no estem rebent els primers imputs de cara a la temporada que ve, i que a més, encara està envoltada de la incertesa del moment. Quan podrem començar? Es podrà acabar? Durant la temporada tindrem aturades periòdiques per culpa del Covid-19 una altra vegada? I els pares, avis i familiars dels jugadors de la base podran veure els partits dels seus fills o tots plegats podrem gaudir presencialment dels partits de la competició estatal?.

També per altra part, l’Ajuntament de Maçanet, tot i la bona voluntat inicial, ens ha comunicat que finalment no es podrà fer la Festa Major de Sant Llorenç d’aquest any i per tant, també ens quedem tots plegats sense QUINA, amb tot el que això comporta, tant a nivell social com a nivell econòmic. 

Però, com que hem de pensar en positiu i continuar en davant, és per això que:

1.- Donat que, per raó del confinament, no es va poder fer l’Assamblea que teníem prevista pel dia 27 de Març, informar-vos que tenim previst, si les circumstàncies de la situació del Covid-19, ho permeten, fer l’Assamblea el divendres, dia 28 d’Agost d’enguany, a les 20:00 h., al Pavelló municipal (per raons d’espai i distancies). Hem demanat permís a l’Ajuntament i si la situació no es complica, aquesta és la nostra intenció.

2- Aquest mes de Juliol, com cada any, es giraran les quotes de soci. NO es girarà cap quota per abonaments, ja que a l’assamblea, entre d’altres coses, hem de decidir tots plegats com es resolt aquest tema, per raó de la situació provocada la temporada
anterior pel confinament.

Us desitgem un bon estiu i molta salut per tots, i tot i tenir una Festa Major diferent, que passeu un bon Sant Llorenç.

Fins ben aviat.
SHUM Maçanet.

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 6 d'Abril a les 20:00h

CH PALAFRUGELL

VS

SHUM FRIT RAVICH

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies