Notícies

24/07/2020

#Hoquei general


Convocatòria Assemblea de Socis

Maçanet, 20 de Juliol de 2020.

Benvolgut soci,
 
Aquesta carta serveix sobretot per fer-vos arribar el sentiment de bona salut per a tot el vostre entorn familiar.

Amb els temps que estan corrent, el nostre principal desig és la salut de tota la comunitat SHUM, socis, familiars, jugadors petits i grans, i tots els que formem part d’aquesta família vinculada a l’esport que ens uneix com és l’Hoquei.

Vagi per endavant que, des del confinament el mes de Març, ha estat molt difícil saber per a on anar. Es varen cancel·lar totes les competicions, es van tancar els pavellons de pobles i ciutats seguint les normes dictades per l’Administració competent, i vàrem deixar de tenir contacte uns i altres, pel fet d’haver d’estar a casa en pro del benestar i salut general.

En la vessant esportiva, tant la Federació Catalana, FECAPA, com la Federació Espanyola, FEP, han estat molt minces en quan a comunicació amb els clubs es refereix. Tots els clubs catalans, o la major part durant aquest temps, hem estat en comunicació per trobar un nord per continuar en davant buscant solucions a aquesta situació tant difícil i nova per tothom.

Es va fer una associació de clubs catalans per demanar respostes i solucions al tema esportiu i econòmic, tant a la FECAPA com a la FEP, i fins fa ben poc, no estem rebent els primers imputs de cara a la temporada que ve, i que a més, encara està envoltada de la incertesa del moment. Quan podrem començar? Es podrà acabar? Durant la temporada tindrem aturades periòdiques per culpa del Covid-19 una altra vegada? I els pares, avis i familiars dels jugadors de la base podran veure els partits dels seus fills o tots plegats podrem gaudir presencialment dels partits de la competició estatal?.

També per altra part, l’Ajuntament de Maçanet, tot i la bona voluntat inicial, ens ha comunicat que finalment no es podrà fer la Festa Major de Sant Llorenç d’aquest any i per tant, també ens quedem tots plegats sense QUINA, amb tot el que això comporta, tant a nivell social com a nivell econòmic. 

Però, com que hem de pensar en positiu i continuar en davant, és per això que:

1.- Donat que, per raó del confinament, no es va poder fer l’Assamblea que teníem prevista pel dia 27 de Març, informar-vos que tenim previst, si les circumstàncies de la situació del Covid-19, ho permeten, fer l’Assamblea el divendres, dia 28 d’Agost d’enguany, a les 20:00 h., al Pavelló municipal (per raons d’espai i distancies). Hem demanat permís a l’Ajuntament i si la situació no es complica, aquesta és la nostra intenció.

2- Aquest mes de Juliol, com cada any, es giraran les quotes de soci. NO es girarà cap quota per abonaments, ja que a l’assamblea, entre d’altres coses, hem de decidir tots plegats com es resolt aquest tema, per raó de la situació provocada la temporada
anterior pel confinament.

Us desitgem un bon estiu i molta salut per tots, i tot i tenir una Festa Major diferent, que passeu un bon Sant Llorenç.

Fins ben aviat.
SHUM Maçanet.

Altres Notícies

Botifarrada del SHUM

21/05/2022

#Hoquei general


Botifarrada del SHUM

70 anys i final temporada

Dissabte 28 de Maig a les 20:00h

SHUM FRIT RAVICH

VS

SELECCIÓ CATALANA

facebook

twitter

soundcloud

instagram

BOTIGA SHUM FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA Ajuntament Diputació ROLLER MAT BUROK ATMultimedia La Xarxa
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí: