Notícies

05/01/2023

#Hoquei general


Resum del 2022

Resum del 2022 Aquest 2022 ha estat un any important pel SHUM. El primer any "net" post covid-19 ha estat un any ple de canvis que quasi ens porta al primer equip altra vegada a la màxima categoria.
En l'aspecte tècnic esportiu, el més destacat ha estat el canvi de coordinador. Francesc Sucarrats "Suca" va deixar de formar part del club al final de la 21/22. 
S'han incorporat els tècnics Marc Casademont i Arnau Gómez per les categories inicials de la base i a Tito Alcaraz pels nivells més experiments. A finals d'aquest 2022 també s'ha incorporat la figura de Dani Romaguera per l'escoleta.
Si "Suca" no té un substitut clar, és perquè s'ha canviat la manera de treballar la base. D'escoleta a aleví qui ho supervisa és en Xavier Bosch mentre que la resta de la base la coordina l'entrenador del primer equip, en Rodri.
Els jugadors del primer equip Pepe Hernández (preparació física) i Tomàs Ramírez (entrenador de porters) també s'han incorporat a l'staff tècnic.

L'objectiu del club encara és el de sempre, el SHUM és un club formador i la prioritat en l'àmbit esportiu de base és donar una base de coneixements que serveixin el dia de demà pel primer equip.

Quant a equips base, s'ha perdut un infantil, però s'ha creatun benjamí de primer any i un equip d'iniciació. Després hi ha els quatre equips sèniors (OK Plata, 1a CAT2a CAT i 3a CAT).

El primer equip va estar a punt de pujar a l'última jornada després de fer un 2022 més que positiu. Es va estar a punt d'assolir l'ascens en una segona volta molt bona i acaba l'any en primera posició després de 9 jornades disputades. Els números globals d'aquest 2022 pel primer equip són de 22 partits disputats amb 16 victòries, 4 derrotes i 2 empats.

Aquest 2022 el club ha fet 70 anys, hem celebrat l'aniversari amb diversos actes, que va culminar amb una llarga diada de partits (a destacar el partit contra la Selecció catalana) i un acte amb la presència de tots els presidents de la història del club. A més, s'ha fet la Quina per Festa Major i per Nadal com cada any. També vam ser els amfitrions del campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques femenines sub-15 al mes de juny.

Què ens espera aquest 2023? A partir del dia 14 de gener amb el 
SHUM - Rivas (1r contra 2n) ho començarem a veure.
Us desitgem un molt bon 2023.

Altres Notícies

Torna la Quina de Nadal del SHUM!!

15/12/2022

#Hoquei general


Torna la Quina de Nadal del SHUM!!
Convocatòria Assemblea 2022

11/07/2022

#Hoquei general


Convocatòria Assemblea 2022

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies