Notícies

27/03/2017

#Escola


Festa-trobada d’escoles a Maçanet

Festa-trobada d’escoles a Maçanet
El SHUM Frit Ravich celebrarà el pròxim diumenge 2 d’abril una festa-trobada d’escoles d’hoquei patins al Pavelló Municipal de Maçanet de la Selva. L’esdeveniment, que començarà cap a les 9.30h i acabarà pels vols de les 13.00h, té per objectiu que pares i fills gaudeixin de l’hoquei dins i fora la pista. 
 
Aquest any, a la trobada hi participaran més de 100 petits jugadors de fins a 12 clubs d’hoquei diferents, la major participació des que el club organitza trobades entre escoles. Hi participaran el C.H. Farners, el C.H. Palafrugell, el C.P. Breda, el C.P. Jonquerenc, el F.D. Cassanenc Hoquei, el GEIEG, el Girona C.H., el C.H. Figueres, el C. H. Sant Jordi Desvalls i, amb dos equips, el C.P. Caldes, el C.P. Hoquei Olot i els amfitrions, el SHUM Maçanet.
 
Aquesta data coincidirà amb l’enfrontament entre el primer equip i el GEIEG, que ja ha certificat el descens. El partit, corresponent a la 22a jornada de lliga, es disputarà a domicili a les 12.30h.

Altres Notícies

Arriba el Nadal al club

22/12/2016

#Escola


Arriba el Nadal al club

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies