Notícies

12/09/2016

#Escola


El club presenta els projectes de la Miniescola i l’Escola

El club presenta els projectes de la Miniescola i l’Escola
Per divertir-se practicant esports i formar els nens com a persones i esportistes
 
La Miniescola i l’Escola d’hoquei patins del SHUM Frit-Ravich obra les seves portes. Aquells qui no saben patinar poden aprendre’n amb els entrenadors del club a la Miniescola, i aquells que ja en saben, poden agafar l’estic i continuar formant-se en l’hoquei patins a l’Escola.
 
El club ofereix el material necessari perquè tothom qui vulgui –fins i tot els més grans– pugui provar l’hoquei patins. Els entrenaments de la Miniescola són els dilluns i els dijous de 17.00h a 18.00h, i els de l’Escola els dilluns i els dijous de 17.00h a 18.00h al pavelló municipal de Maçanet.   
 
Amb això, es busca fomentar els valors de l’esport, formar els nens com a persones i esportistes i, sobretot, que es diverteixin practicant esport.
 
La quota d’entrenament serà gratuïta durant el primer any a l’Escola del Club i tots els nens estaran degudament federats i assegurats. Per a més informació, podeu contactar amb el club a través del correu info@shummassanet.com o venir al pavelló vint minuts abans o després d’un entrenament i preguntar per en Simon Serra.

Altres Notícies

Arriba el Nadal al club

22/12/2016

#Escola


Arriba el Nadal al club

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 27 d'Abril a les 17:00h

SHUM FRIT RAVICH

VS

BARÇA ATLETIC

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies