Notícies

05/06/2018

#1r Equip


El maçanetenc Ruben Fernández és la primera incorporació del SHUM

El maçanetenc Ruben Fernández és la primera incorporació del SHUM
El defensa torna al club després de cinc temporades, havent passat pel Blanes, el Vilafranca i el Lloret

Ruben Fernández, 26 anys, és el primer fitxatge del SHUM Frit Ravich per a la temporada 2018/19. El jugador de la casa va marxar la temporada 2012/13 i torna al club després d’una temporada al Blanes H.C., tres al C.P. Vilafranca i una altra al C.H. Lloret. Formarà part de la plantilla del primer equip juntament amb Roger Presas, Roger Font i Carles Cantarero. 
 
El maçanetenc es va formar a la base de club i va debutar a l’OK Lliga amb el primer equip, on va guanyar dues Copes del Príncep (2007/08 a Grado i 2010/11 a Pamplona). Amb el C.P. Vilafranca va proclamar-se  subcampió de la Copa CERS a Barcelos, Portugal. En la seva etapa de formació, Ruben Fernández va guanyar dos Campionats d’Europa Juvenil i un Campionat del Món en categoria Júnior.
 
“Em fa especial il·lusió poder tornar a jugar a casa i veure el pavelló ple cada dissabte”, diu Ruben Fernández. “En el nostre esport, el suport del públic i l’afició és molt important, i amb la seva ajuda tot és més fàcil”. 

Ruben Fernández assegura que el seu objectiu és tornar el SHUM a la màxima categoria: “espero que tant amb mi com amb les noves incorporacions poguem aconseguir un bon grup i treballar junts per assolir els objectius que ens proposem com a equip”.

Foto: Jordi Badia, president del SHUM Frit Ravich, amb Ruben Fernández.

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 27 d'Abril a les 17:00h

SHUM FRIT RAVICH

VS

BARÇA ATLETIC

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies