Notícies

17/04/2018

#1r Equip

Victòria vital per a la permanència contra el Sant Cugat (2-1)

Els maçanetencs superen el segon classificat a casa i surten de la zona de descens

El primer equip del SHUM Frit Ravich ha aconseguit la victòria aquesta jornada contra el P.H.C. Sant Cugat, segon classificat de la Primera Divisió, per 2-1. El Sant Cugat es va avançar amb un gol de Joan Farnés però Roger Presas va remuntar amb dos gols abans d’arribar al descans. El davanter lloretenc Víctor Crespo, provinent del Roller Hockey Scandiano italià, va debutar amb el Maçanet.

El Sant Cugat es va posar per davant en el marcador amb un gol de Joan Farnés al minut 22 de la primera meitat (0-1). Els santcugatencs van tenir un llançament de penal però David Martínez no va estar encertat en el llançament. Roger Presas empatava tres minuts abans d’arribar a la meitat i un minut després feia el 2-1.

A la represa, Presas va tenir una falta directa però no va aconseguir ampliar les distàncies. Pau Gilabert tampoc va anotar en la falta directa per la desena falta del SHUM al 19’ de la segona meitat. El santcugatenc David Yepes va ser expulsat amb targeta blava.

A dos minuts pel final, Pau Gilabert va tenir opcions d’empatar amb la falta directa per la quinzena falta del SHUM, però Carles Cantarero va aturar el llançament. Un minut més tard, Ferran Garcia llançava, sense encert, la falta directa per les deu faltes del Sant Cugat.

Amb aquesta victòria, el SHUM Frit Ravich surt de la zona de descens i se situa en onzena posició amb 27 punts. El pròxim partit serà dissabte 21 d’abril a les 20.30 contra el Mis Ibèrica C.H. Mataró, tercer classificat, a domicili.

Fitxa.
SHUM Frit Ravich: Carles Cantarero (P), Ferran Garcia, Jordi Rodríguez, Roger Presas, Víctor Crespo, Gabriel Villares, Roger Font, Eloi Roura, Sergi Pujol i Tomàs Ramírez (P).
P.H.C. Sant Cugat: Jaume Gisbert (P), Joan Farnés, David Yepes, David Martínez, Borja Ferrer, Pau Gilabert, Pol Claramunt, Xavier Serrallonga, Francesc Maideu i David Toda (P).
Gols (2-1; 2-1 i 0-0): Joan Farnés, 0-1; Roger Preas, 1-1, Roger Presas, 2-1.
Àrbitres: Alberto López i Daniel Picó.
Faltes: 17 del SHUM Frit Ravich i 11 del P.H.C. Sant Cugat.