Notícies

10/04/2018

#1r Equip


Víctor Crespo reforçarà l’equip en les darreres jornades de lliga

Víctor Crespo reforçarà l’equip en les darreres jornades de lliga
El jugador procedent de l’Scandiano italià defensarà la samarreta blanc-i-vermella les últimes sis jornades 

El lloretenc Víctor Crespo reforçarà el primer equip del SHUM Frit Ravich en els últims sis partits de la Primera Divisió. El davanter, de 27 anys, arriba al club procedent del Roller Hockey Scandiano, on va ser el quart màxim anotador de la lliga amb 33 gols.

A només sis jornades pel final de la lliga, l’equip busca sortir de la zona de descens i assolir la salvació de la categoria el més aviat possible. “Crec que l’equip té tots els ingredients per fer-ho”, apunta Crespo.

Crespo debutarà aquest divendres contra el P.H.C. Sant Cugat al Pavelló Municipal de Maçanet (21.00h). “El meu repte és ajudar l’equip al màxim, sigui amb el roll que sigui i com l’entrenador prefereixi”, diu Crespo, “i endur-se els tres punts seria un punt d’inflexió pel que resta de temporada”. 
 
Víctor Crespo es va formar com a jugador a la base del Club Hoquei Lloret, on va jugar durant 22 anys. Va debutar amb el primer equip, va assolir dos ascensos a l’OK Lliga i va disputar dues Final four de la Copa CERS.  

La temporada 2015/16 va fer el salt a la lliga francesa i va fitxar dues temporades per La Vendéenne francès, aconseguint dues lligues i una Copa. Aquesta temporada va triomfar a la lliga italiana amb l’Scandiano i acaba de tancar un acord amb el Hockey Bassano italià per a la temporada vinent.
 
Foto: El president del club Jordi Badia amb el nou fitxatge Víctor Crespo. 

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 27 d'Abril a les 17:00h

SHUM FRIT RAVICH

VS

BARÇA ATLETIC

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies