Notícies

21/03/2018

#1r Equip


Derrota contra el líder (2-0)

Derrota contra el líder (2-0)
Els maçanetencs baixen a la dotzena posició i entren a la zona de descens

El SHUM Frit Ravich va perdre aquest cap de setmana en la vintena jornada de lliga contra el Calafell Tot L’Any, l’actual líder de la Primera Divisió, per 2-0 a la seva pista. El maçanetenc Jordi Rodríguez es va quedar fora de la convocatòria després de ser sancionat per acumulació de targetes. 

El Calafell es va avançar amb un gol de Gerard Vergés, que rematava una bola morta dins l’àrea cinc minuts després de l’inici de la primera meitat (1-0). Al minut 13, Roger Font va ser expulsat amb targeta blava i Carles Cantarero va aturar la directa llançada per Eloi Albesa. El SHUM va resistir amb tres jugadors i va arribar a la mitja part amb aquest resultat. 
 
A sis minuts del final del partit, els maçantencs van cometre la desena falta d’equip i Cantarero va aturar novament la falta d’Albesa. Els últims segons, Sergi Romeu va robar una bola i va assistir a Gerard Vergés, que donava els tres punts al Calafell amb seu el segon gol. 

A falta de sis jornades pel final de la lliga, el SHUM Frit Ravich baixa fins al dotzè lloc de la classificació amb 24 punts, a només dos punts de sortir-ne i a tres de situar-se fins al vuitè lloc.
 
La pròxima jornada de lliga es disputarà el divendres 13 d’abril a les 21.00h al Pavelló Municipal de Maçanet de la Selva, on el SHUM Frit Ravich s’enfrontarà al segon classificat, el P.H.C. Sant Cugat.

Fitxa.
Calafell Tot L’Any
: Martí Serra (P), Sergi Romeu, Ferran Ortoll, Oriol Palau, Gerard Vergés, Sergi Torné, Eloi Albesa, Ferran Riera, Marc Gumà i Xavier Andreu (P).
SHUM Frit Ravich: Carles Cantarero (P), Ferran Garcia, Roger Presas, Gabriel Villares, Roger Font, Eloi Roura, Sergi Pujol, Nil Tarrés, Eloi Matas i Tomàs Ramírez (P).
Gols (2-0; 1-0 i 1-0): Gerard Vergés, 1-0; Gerard Vergés, 2-0.
Àrbitres: Javier Amezaga i Joan Nicolas.
Faltes: 6 del Calafell Tot L’any i 11 del SHUM Frit Ravich.

Foto: Lanoiadelesfotosdhoquei

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies