14/02/2018

#1r Equip

El SHUM s’imposa amb superioritat contra el Jolaseta (9-4)

Els maçanetencs se situen en la novena posició amb 20 punts

El primer equip va superar aquest cap de setmana el R.C. Jolaseta a casa per 9-4. Els de Bou van arribar al descans amb un 2-1 a favor i van saber augmentar les distàncies després del 5-4 amb gols de Roger Presas, Ferran Garcia (x3), Roger Font i Jordi Rodríguez (x4).

Jon Viar encetava el marcador pel Jolaseta al minut 18 de la primera meitat. Dos minuts després, Ferran Garcia posava el SHUM al capdavant amb dos gols (2-1) i els locals aconseguien arribar al descans amb aquest avantatge.

A l’inici de la represa, Rodri anotava tres gols en tan sols sis minuts (5-1). Quan semblava que el partit s’havia encaminat a favor del SHUM, Ignacio Rodríguez i Jaime González tornaven a donavar esperances al conjunt basc amb el 5-3.

A 15 minuts del final, el SHUM cometia la desena falta d’equip -amb targeta blava per Jordi Rodríguez- i Jaime Rodríguez anotava de falta directa el 5-4 que situava els de Getxo a tan sols un gol de diferència (5-4).

Amb el 5-4, el SHUM va aconseguir ampliar les distàncies en el marcador, amb gols de Roger Presas (min 14), Roger Font (min 13), Rodri (min 11) i Ferran Garcia (min 10), que suposaven el definitiu 9-4 en el marcador.

Ferran Garcia i Roger Presas van tenir ocasió d’anotar en la falta directa per la desena i la quinzena falta d’equip del Jolaseta. Ja en els últims segons del partit, Jon Viar va tenir un llançament de falta directa amb la quinzena falta de SHUM, que va quedar en una anècdota després de l’aturada del porter maçanetenc.

El primer equip se situa en la novena posició de la classificació amb 20 punts, a nomes tres punts del Calmar C.P. Vilanova, C.P. Taradell, Cafés Novell C.P. Vilafranca. Aquest diumenge a les 12.15, els de Bou s’enfrontaran al C.P. Rivas Las Lagunas en la 16a jornada de lliga.

Fitxa.
SHUM Frit Ravich
: Carles Cantarero (P), Ferran Garcia, Jordi Rodríguez, Roger Presas, Gabriel Villares, Roger Font, Eloi Roura, Sergi Pujol, Nil Tarrés i Tomàs Ramírez (P).
R.C. Jolaseta: Guillermo Marin (P), Jon Viar, Guillermo Rodrigo, Jaime González, Armando Andrés Quintanilla, Arnau López, Ignacio Rodríguez, Jaime Canales (P).
Gols (9-4; 2-1 i 7-3): Jon Viar, 0-1; Ferran Garcia, 1-1; Ferran Garcia, 2-1; Jordi Rodríguez, 3-1; Jordi Rodríguez, 4-1; Jordi Rodríguez, 5-1; Ignacio Rodrigo, 5-2; Jaime González, 5-3; Jaime González, 5-4; Roger Presas, 6-4; Roger Font, 7-4; Jordi Rodríguez, 8-4; Ferran Garcia, 9-4.
Àrbitres: Marc Soler i Oriol Escobar.
Faltes: 15 del SHUM Frit Ravich i 15 del R.C. Jolaseta.