18/01/2018

#1r Equip

Derrota contra el Vilafranca a casa (3-4)

L’equip perd els tres punts en el primer enfrontament de l’any

El primer equip del SHUM Frit Ravich va perdre aquest cap de setmana a casa en el primer partit de l’any contra el Cafès Novell C.P. Vilafranca per 3-4. Malgrat que els maçanetencs van arribar al descans amb un empat a 2, els vilafranquins van agafar distància en la segona meitat (2-4) i no va ser fins els últims instants en què Rodri va anotar el 3-4.

El C.P. Vilafranca va anotar el primer gol del partit cinc minuts després de l’inici. Marc Vázquez robava una bola dins l’àrea local per assistir a l’ex-SHUM Lluís Ferrer (0-1). Villares igualava el marcador en una bona jugada dels locals al minut 9 de la primera part (1-1).

Un minut després, el Vilafranca es tornava a avançar amb l’1-2 amb el gol de Ferran March, desviant un xut de Vázquez. Al minut 7, Eloi Roura empatava de nou els maçanetencs (2-2) amb una jugada individual. A la represa, Lluís Ferrer feia el 2-3 de contraatac (min 20) i Biel Salvadó situava els de Bou a dos gols de distància amb el 2-4 al minut 15 de la segona meitat.

A dos minuts pel final, Rodri veia la targeta blava i el SHUM es quedava amb tres jugadors a pista després que Cantarero aturavés la falta directa de Vázquez. En els últims instants del partit, Lluís Ferrer veia també la targeta blava; Arellano aturava el llançament de Ferran Garcia, que recuperava la bola i assistia a Rodri, autor del 3-4 definitiu.

Malgrat no sumar els primers tres punts de l’any, els maçanetencs es mantenen en onzena posició, sobre la línia de descens, amb 13 punts. Els de Bou jugaran l’últim partit de la primera volta a les Casernes contra el Calmar C.P. Vilanova en horari unificat dissabte 20 de gener a les 20.00h.

Fitxa.
SHUM Frit Ravich
: Carles Cantarero (P), Ferran Garcia, Jordi Rodríguez, Roger Presas, Gabriel Villares, Roger Font, Eloi Roura, Sergi Pujol, Àngel Enríquez i Tomàs Ramírez (P).
Cafès Novell C.P. Vilafranca: David Arellano (P), Gerard Bujaldón, Ferran March, Biel Salvadó, Marc Vázquez, Àngel Rodríguez, Enric Martí, Carles Rodríguez, Lluís Ferrer i Josep Maria Martí (P).
Gols (3-4; 2-2 i 1-2): Lluís Ferrer, 0-1; Gabriel Villares, 1-1; Ferran March, 1-2; Eloi Roura, 2-2; Lluís Ferrer, 2-3; Biel Salvadó, 2-4; Jordi Rodríguez ‘Rodri’, 3-4.