Notícies

21/03/2017

#1r Equip

Victòria contundent contra el Raspeig (2-8)

L'equip suma tres punts contra l’últim classificat a domicili amb una segona meitat amb molt d’encert

El SHUM Frit Ravich es va imposar de manera contundent al C.P. Patín Raspeig, últim classificat de la lliga, per 2-8 aquest cap de setmana. Els maçanetencs van arribar al descans amb un 1-1 però van saber sobreposar-se en la segona part. Els gols van ser de Gabriel Villares, Adrian Candamio, Nil Tarrés, Rodri i Ferran Garcia (x4).

Els de Bou es van avançar amb un gol de Gabriel Villares (0-1) el minut 12 de la primera meitat, però Àngel Velasco empatava el seu equip rematant un rebot mort dins l’àrea a només 40 segons per la mitja part (1-1). L’equip va marxar al descans amb un empat al marcador; a la segona meitat, els arlequinats van trobar porteria i van encaixar fins a set gols.

Ferran Garcia feia el segon del Maçanet al minut 21 i Adrian Candamio el tercer un minut després (1-3). El SHUM va tenir dues oportunitats clares a pilota parada: Ferran Garcia, però, no va poder transformar la falta directa per l’expulsió amb targeta blava del santvicenter Pau Moltó, ni tampoc Candamio el posterior penal (min 17).

Nil Tarrés es va estrenar com a golejador en la categoria i va anotar el quart gol del Maçanet i Ferran Garcia, va fer el cinquè de contraatac (1-5). Villares va veure la targeta blava en una caiguda desafortunada i Enric Núñez va aturar el llançament de falta directa d’Antonio Ruano (min 7).

Quan només quedaven tres minuts de partit, Ferran Garcia encara va anotar dos gols més, el segon dels quals en la falta directa corresponent a la desena falta del Raspeig (1-7). A només un minut del final, Òscar Pérez va fer el segon del Calafell i Rodri el definitiu 2-8 de penal.

David Bou, entrenador del SHUM Frit Ravich, diu que era un partit “amb molt poc a guanyar i molt a perdre”, per l’obligació a aconseguir els tres punts. Ha qualificat el resultat com a positiu: “va ser un partit difícil a la primera part, amb un 1-1 al descans, i una segona on vam ser superiors i sobretot més eficaços de cara a portera”

El SHUM Frit Ravich és dotzè amb 26 punts, a només dos del novè classificat, el Mis Iberica C.H. Mataró. Aquest dissabte 25 de març, l’equip s’enfrontarà al C.P. Vilanova Simon Grup (desè classificat) en la 21a jornada de lliga a les 20h al Pavelló Municipal de Maçanet.

Fitxa.
C.P. Patín Raspeig
: Manuel Monje (P), Isaac Aznar, Pau Moltó, Hector Bordonado, Alejo de la Purificación, Antonio Ruano, Àngel Velasco, Òscar Pérez, Carlos Daniel Canto i Raul Ferrandiz (P).
SHUM Frit Ravich: Enric Núñez (P), Ferran García, Adrian Candamio, Gabriel Villares, Pablo Fernández, Jordi Rodríguez, Eloi Roura, Nil Tarrés, Sergi Pujol i Tomàs Ramírez (P).
Gols (2-8; 1-1 i 1-7): Gabriel Villares, 0-1; Angel Velasco, 1-1; Ferran Garcia, 1-2; Adrian Candamio, 1-3; Nil Tarrés, 1-4; Ferran Garcia, 1-5; Ferran Garcia, 1-6; Ferran Garcia, 1-7; Òscar Pérez, 2-7; Jordi Rodríguez, 2-8.
Àrbitres: Marc Soler i Xavi Serra.
Faltes: 10 del C.P. Patín Raspeig i 8 del SHUM Frit Ravich.