Notícies

09/06/2015

#1r Equip


EL SHUM GRUPO MAESTRE FITXA EL PORTUGUÈS DIOGO NEVES

EL SHUM GRUPO MAESTRE FITXA EL PORTUGUÈS DIOGO NEVES
- El jugador de 21 anys, arriba a Maçanet gràcies a una cessió del Benfica

- Neves s'ha format a l'Sporting de Lisboa i al Benfica i va ser proclamat millor jugador del Mundial sots-20 que es va jugar a Colòmbia, on va coincidir amb David Gelmà i Ignasi López

El SHUM Grupo Maestre ha fitxat el portuguès Diogo Neves per a la temporada 2015/16. El jugador arriba a Maçanet cedit pel Benfica, després d’haver jugat la temporada passada -també cedit- al Paço de Arcos. Als seus 21 anys, Neves és una de les joves promeses de l’hoquei patins portuguès, ja que va ser proclamat el millor jugador del Campionat del Món sots-20 celebrat el 2013 a Colòmbia. Després d’haver visitat Maçanet i les instal·lacions del Club, el nou jugador arlequinat ja ha firmat l’acord per estrenar-se a l’OK Lliga amb el SHUM Grupo Maestre.

Neves serà el primer jugador de Portugal en defensar la samarreta del SHUM Grupo Maestre i la tercera incorporació per al següent curs després d’Ignasi López i Adrià Martos. Va començar a patinar al Tigres i l’any 2003 va passar a jugar a les categories inferiors de l’Sporting de Lisboa. Va proclamar-se campió nacional en les categories Infantil i Juvenil –dues vegades– i, en la seva estrena amb la selecció del seu país, va ser sots-campió a l’Europeu jugat a Anglaterra l’any 2010.

Experiència al primer equip del Benfica i a la selecció portuguesa

El 2012 va ingressar a la base del Benfica per proclamar-se campió nacional júnior en dues ocasions, agafar experiència amb el filial i entrar en dinàmica del primer equip. L’octubre de 2013 va ser un dels líders de la selecció de Portugal que va proclamar-se campiona del Món sots-20 a la localitat colombiana de Cartagena de Indias. A la final, davant Espanya (4-1), va fer dos dels quatre gols del seu equip i va enfrontar-se a David Gelmà i Ignasi López, amb qui ara compartirà vestidor, així com amb els exarlequinats Roger Presas i Marc Grau ‘Guiri’.

Després d’haver guanyat la Copa Intercontinental 2013 amb el primer equip del Benfica i d’haver estat present en la Final a Quatre de la Lliga Europea de 2014, jugada al Palau Braugrana, Neves va ser cedit aquest últim curs al Paço de Arcos. Aquest equip va finalitzar la temporada passada en vuitè lloc i Neves va realitzar vuit dianes. 

Diogo Neves arriba a Maçanet cedit pel Benfica, club amb qui existirà un vincle especial amb Maçanet aquesta temporada. Es dóna el cas que el jugador maçanetenc Jordi Adroher jugarà aquest curs al Benfica, després d'haver miliitat el darrer any al Breganze italià.

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies