Notícies

09/05/2023

#1r Equip


El SHUM Frit Ravich acaba la temporada 3er.

El SHUM Frit Ravich acaba la temporada 3er. El SHUM Frit Ravich es va imposar al derbi gironí de la segona volta contra el Corredor Mató CH Palafrugell per 4-2. Un partit on els locals se'n van anar amb una renda de 2 gols a 0 a la mitja part gràcies als gols de 'Pepe' Hernández i Sergi Pujol així com un providencial Tomàs. Els de 'Rodri' no van notar en excés l'absència per sanció d'Adrià Farré ni els pocs minuts dels quals va disposar Oriol Garcia (que sortia de lesió) gràcies a un molt bon partit del jove Jordi Bancells i de l'equip en general.

A la segona part del partit, 'Pepe' faria el seu segon gol particular i a les acaballes els empordanesos es van situar 3-2, moment en què van passar a jugar amb 5 jugadors de pista, ja que faltaven pocs segons pel final del partit. Aquest factor va propiciar una contra finalitzada amb l'hat-trick del capocannoniere del campionat.
Rovira, que durant gran part de la temporada alternava porteria amb en Tomàs, va tornar a disposar d'uns segons simbòlics després d'una greu lesió patida fa uns mesos. El partit doncs va acabar 4-2.


Al final del partit es va 'mantejar' a Oriol Garcia i se li va fer un passadís a la sortida de la pista. El de Castellar del Vallès va destacar la professionalitat del club i assegura que el SHUM s'ha guanyat un seguidor de per vida.

Moltes gràcies a l'afició que es va acostar al pavelló dissabte i durant tota la temporada. Al pavelló encara es podrà viure hoquei base durant tot el mes de maig! Us hi esperem!

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 6 d'Abril a les 20:00h

CH PALAFRUGELL

VS

SHUM FRIT RAVICH

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies