Notícies

17/04/2023

#1r Equip


S'arriba al final amb opcions.

S'arriba al final amb opcions. El SHUM Frit Ravich va assolir amb solvència l'objectiu dels tres punts en la visita del CP Las Rozas a Maçanet aquest últim cap de setmana. Els jugadors de Rodri amb un inspiradíssim Miquel Farré van poder derrotar als de Madrid per 6 gols a 3. Farré es va estrenar com a golejador amb el primer equip amb un hattrick. Oriol Garcia havia obert la llauna i Josep Hernández i Sergi Pujol van fer els altres gols.

Això permet arribar amb opcions d'ascens a les dues últimes jornades. Els arlequinats van tercers amb 41 punts i visiten la pista del líder, el CP Rivas Las Lagunas, qui té 4 punts més que els maçanetencs. Només serveix la victòria. Ja que el segon classificat, el CP Manlleu (43 punts), juga també a Madrid contra Las Rozas precisament. Si els osonencs guanyen i el SHUM no ho fa, l'última jornada (dia 6 de maig, a casa, contra el CH Palafrugell) seria intranscendent pels de Rodri.
És per això que les últimes jornades el SHUM les haurà d'encarar com si fos una semifinal i una final. Perquè si els jugadors maçanetencs aconsegueixen la gesta de guanyar aquest dissabte a Madrid, dependrà d'ell mateix per quedar segon (play-off d'ascens) o primer (ascens directe), ja que l'última jornada també ofereix un emocionant Manlleu - Rivas.
Sigui com sigui, tot passa per la victòria en els dos partits. Desitgem la millor de les sorts i encerts als jugadors i staff tècnic en aquest viatge a Madrid.
Shom-hi SHUM!

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 20 d'Abril a les 17:30h

CP CONGRES

VS

SHUM FRIT RAVICH

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies