Notícies

17/04/2023

#1r Equip


S'arriba al final amb opcions.

S'arriba al final amb opcions. El SHUM Frit Ravich va assolir amb solvència l'objectiu dels tres punts en la visita del CP Las Rozas a Maçanet aquest últim cap de setmana. Els jugadors de Rodri amb un inspiradíssim Miquel Farré van poder derrotar als de Madrid per 6 gols a 3. Farré es va estrenar com a golejador amb el primer equip amb un hattrick. Oriol Garcia havia obert la llauna i Josep Hernández i Sergi Pujol van fer els altres gols.

Això permet arribar amb opcions d'ascens a les dues últimes jornades. Els arlequinats van tercers amb 41 punts i visiten la pista del líder, el CP Rivas Las Lagunas, qui té 4 punts més que els maçanetencs. Només serveix la victòria. Ja que el segon classificat, el CP Manlleu (43 punts), juga també a Madrid contra Las Rozas precisament. Si els osonencs guanyen i el SHUM no ho fa, l'última jornada (dia 6 de maig, a casa, contra el CH Palafrugell) seria intranscendent pels de Rodri.
És per això que les últimes jornades el SHUM les haurà d'encarar com si fos una semifinal i una final. Perquè si els jugadors maçanetencs aconsegueixen la gesta de guanyar aquest dissabte a Madrid, dependrà d'ell mateix per quedar segon (play-off d'ascens) o primer (ascens directe), ja que l'última jornada també ofereix un emocionant Manlleu - Rivas.
Sigui com sigui, tot passa per la victòria en els dos partits. Desitgem la millor de les sorts i encerts als jugadors i staff tècnic en aquest viatge a Madrid.
Shom-hi SHUM!

Altres Notícies

Cap de setmana de tornejos

25/05/2023

#Base


Cap de setmana de tornejos

facebook

twitter

soundcloud

instagram

BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ROLLER MAT BUROK ATMultimedia ESPORT+
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí: