Notícies

16/03/2023

#Base


Repassem l'actualitat dels equips de la base

Repassem l'actualitat dels equips de la base Hem parlat amb Quim Serra, director de la base del SHUM, per tal de repassar l’estat actual de la base ara que ja estem en la segona fase de la temporada.
Pel que fa a l’Escola, entrenada per varis jugadors Juvenils i Júniors amb Eva Requena al capdavant, s’ha reactivat aquest any. Per a millorar-la s’ha afegit al cos tècnic en Dani Romaguera, ex jugador del SHUM i fisioterapeuta. Últimament ha participat en jornades a La Jonquera i Cassà de la Selva.
El Prebenjamí B, entrenat per Eva Requena, juga en una lliga que depèn de la federació territorial de Girona. Tècnicament no és una lliga ja que no hi ha classificació, és totalment formativa per tots els clubs que la componen.
El Prebenjamí A, entrenat pels germans Oriol i Marc Torres, participa en una lliga que només té una fase a tres voltes. Actualment ocupa la part mitja de la taula.  
El Benjamí B, entrenat per Arnau Gómez és un grup amb poc més d’un any de vida que està format per jugadors que en varis casos es van posar els patins per primera vegada després de la Pandèmia. Tot just són 4 jugadors i un porter i actualment juguen la segona fase de la Lliga plata.
Seguidament trobem el Benjamí A, entrenat per Marc Casademont. Ha sigut l’equip que juga a més alt nivell de la base. Tot i ser 4 jugadors i un porter com el Benjamí B, van quedar tercers a la primera fase de la Lliga Or i això els permet estar disputant la segona fase, una Lliga Preferent que podria donar accés als Campionats de Catalunya.
L’Aleví és un equip que ha anat de menys a més al llarg de la temporada, són 6 jugadors i un porter. Actualment juguen la 2a fase en la categoria Copa Catalunya (no confondre amb Campionats de Catalunya).
Tots els tècnics esmentats reben tecnificació periòdica per part de maçanatenc Xavier Bosch, formador d’entrenadors, ex entrenador i ex jugador del SHUM (entre altres).
L’infantil, entrenat per Arnau Gòmez compta amb 6 jugadors i un porter. La primera fase la van disputar a la Lliga Or on van quedar a la part baixa de la classificació. Actualment juguen la Copa Lliga Or.
El Juvenil és l’equip més nombrós de la base, amb  8 jugadors i 1 porter. Va fer una primera fase a la Lliga Plata on va quedar a la part alta i ara es troba disputant la Copa Catalunya.
A partir d’aquí queden 3 equips de base que han estat trastocats per les lesions i el fet d’haver de reforçar-se en vàries jornades. Començant pel Júnior, entrenats per Tito Alcáraz, que de primeres ja comptava amb només 4 jugadors i 1 porter, sempre es veu reforçat per juvenils. va ser inscrit a la Lliga Plata, on va quedar a la part baixa. La segona fase d’aquesta temporada la disputa a la Copa Federació on de moment ocupen la primera posició de la taula classificatòria.
Les males temporades del 2a Catalana i sobretot del 1a Catalana, es poden explicar en gran mesura per les lesions. Dels 4 teòrics titulars del 1a Catalana, tres han patit lesions de llarga durada. Fa uns mesos es va intentar incorporar a dos fitxatges i les lesions i els motius personals van fer que cap dels dos jugadors poguessin acabar venint a Maçanet. Això ha fet que molts Juvenils i Júniors hagin hagut de cobrir les baixes dels dos equips, que alhora cobrien les baixes de llarga durada del primer equip, fins al punt que a Tordera es va poder veure a Jordi Bancells (habitual i que ha jugat varis partits) Oriol Fernández i Guillem Massa a la banqueta. És a dir, tres jugadors de la base i 5 sèniors.
Finalment tenim al 3a Catalana, que és un equip pensat pels amants de l’hoquei i amb el qual els jugadors que en formen part tenen una rutina esportiva i social.

Altres Notícies

Cap de setmana de tornejos

25/05/2023

#Base


Cap de setmana de tornejos
TECNIFICACIÓ D'ESTIU !

23/05/2022

#Base


TECNIFICACIÓ D'ESTIU !

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 27 d'Abril a les 17:00h

SHUM FRIT RAVICH

VS

BARÇA ATLETIC

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies