Notícies

30/09/2022

#Hoquei general


Presentació dels equips per la temporada 22/23

Presentació dels equips per la temporada 22/23 El passat 17 de setembre va tenir lloc la presentació dels equips del club per encarar la temporada 22/23. Temporada ja iniciada en totes les categories menys en la Ok Plata, ja que el primer equip es troba disputant encara la Lliga Catalana Plata.
La presentació fou enmig d'una jornada farcida de partits de pràcticament tota la base, amb excepció del 2a Catalana i els veterans del 3a Catalana, que van descansar.
En paraules del president, Carles Freixas, aquest estiu la junta "s'ha dedicat a agafar nous formadors titulats per tal que els nens aprenguin i sobretot gaudeixin". També parla de la feina de formadors extres a la base, com l'exentrenador del SHUM Xavier Bosch i l'actual entrenador del primer equip, Jordi Rodríguez, que tindran la tasca de tecnificar la base. A més a més, s'ha creat la figura del preparador físic de la base, una figura que "feia molt de temps que no es tenia". Aquesta feina serà duta a terme per Josep Hernández, jugador del primer equip. Freixas afegeix "al final el que volem com a club és tenir una base per formar fornades de bons jugadors com temps enrere".

Pel que fa al primer equip, l'important serà "que lluitin com sempre, i com l'any passat intentar arribar al final amb opcions, cosa que també farà que el pavelló estigui ple i el poble ho pugui gaudir".

La base compta amb prop de 10 inscrits a iniciació, 25 criatures a l'escoleta, vora 100 federats dividits en 13 equips, amb 8 entrenadors, 3 persones auxiliars fent pràctiques i 17 delegats.

Esport+
Una de les novetats d'enguany, és que la plataforma en línia Esport+ emetrà (de fet ja ho està fent) els partits tant de la base com del primer equip que es disputin al pavelló de Maçanet. Per a tal de poder-los veure, només has d'anar a la seva plana web i subscriure-s'hi.

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies