Notícies

16/05/2022

#Hoquei general


INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ DELS 70 ANYS DEL SHUM

INAUGURACIÓ DE  L'EXPOSICIÓ DELS 70 ANYS DEL SHUM L’exposició ’70 anys d’història sobre patins’ s’inaugura el 20 de maig

El SHUM Frit Ravich, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Maçanet, ha realitzat una exposició que repassa els 70 anys d’història del SHUM Maçanet. L’exposició es podrà presenciar presenciar a Can Trinxeria (les tardes d’entre setmana) a partir d’aquest divendres 20 de maig (la inauguració és a les 20:30 hores) i fins el 3 de juny. Després, part de l’exposició s’instal·larà de forma permanent al pavelló Municipal de Maçanet. 

En l’exposició “70 anys d’història sobre patins” hi ha 14 plafons que destaquen els aspectes més rellevants de l’evolució de l’entitat. Des de la construcció de la Pista Jardí el 1949 fins a l’actualitat. També hi apareixen un recull d’imatges i de documents que evidencien la importància social de la Secció d’Hoquei Unió Maçanetenca en un poble com Maçanet de la Selva. 

Els visitants podran gaudir d’un document audiovisual amb entrevistes a expresidents de l’Entitat i també podran presenciar els trofeus més rellevants del palmarès del SHUM, així com material antic d’hoquei patins.
T'HI ESPEREM !

Altres Notícies

Resum del 2022

05/01/2023

#Hoquei general


Resum del 2022
Torna la Quina de Nadal del SHUM!!

15/12/2022

#Hoquei general


Torna la Quina de Nadal del SHUM!!

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 27 d'Abril a les 17:00h

SHUM FRIT RAVICH

VS

BARÇA ATLETIC

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies