Notícies

19/03/2022

#1r Equip

Partidàs a Alpicat, i repartiment de punts.

Gran partit el d'aquesta tarda a Alpicat, amb un resultat que costa de veure 9-9 i amb 14 a 19 faltes.
A mitja part el marcador era de 3-1 a favor de l'Alpicat. Però un bon inici a la segona part, va posar l'empat a 3 al marcador.
A partir d'aquí va ser un constant d'anar i venir de gols, amb el 8-6 a marcador, l'Alpicat li van ensenyar una targeta blava, aconseguir marcar el SHUM el 8-7, després van venir 2 gols consecutius amb pocs segons de diferència de Roger Presas i col·locar el 8-9. Quan faltava poc més d'un minut, l'Alpicat va obtindre l'empat i resultat final de 9-9.
GOLS: Josep Hernández x3, Roger Presas x2, Oriol Garcia x1, Nil Tarrés x1, Sergi Pujol x1, Isaac Fernández x1.
FALTES: Alpicat 14 - 19 SHUM