Notícies

31/05/2020

#Hoquei general


Tornen els entrenaments al Municipal!!!

Tornen els entrenaments al Municipal!!!
Comença la fase 2. 

Demà 1 de juny, la regió sanitària de Girona entrarà en la fase 2 de la desescalada, així s'ha confirmat des de les Institucions Sanitàries de l'Estat, després d'analitzar l'evolució de la pandèmia de Covid-19.

Amb l’entrada de la Fase 2, es permeten l’entrenament en grups reduïts amb la presència de l’entrenador, sempre sota les mesures de seguretat. És una Fase especialment pensada pels esports col·lectius i entrenaments a l’interior, com l’hoquei patins.

Tornem a rodar!
Per aquest motiu, el club començarà els entrenaments en sessions curtes d'una hora a partir del dilluns 1 de juny. Es faran grups reduïts de dos jugadors/es i un porter per categories, intentant així tornar a la normalitat. Els entrenaments seran voluntaris, des de prebenjamins fins als sèniors, i qui vulgui fer-los s'ha de posar en contacte amb el coordinador.

Els vestidors estaran tancats i s’ha de venir canviat/da des de  casa, portant-se l’aigua. Els patins es posaran a les banquetes, guardant les distàncies de seguretat.

Comencem a patinar!!

Fotos: prebenjamins del SHUM
 

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 6 d'Abril a les 20:00h

CH PALAFRUGELL

VS

SHUM FRIT RAVICH

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies