Notícies

29/11/2019

#Hoquei general


Comença el patrocini de l’Assessoria Codina amb el SHUM MAÇANET

Comença el patrocini de l’Assessoria Codina amb el SHUM MAÇANET Benvinguts!!
Tot just fa uns dies es va arribar a un acord de col·laboració entre el club i la família Codina, propietaris de la prestigiosa Assessoria Codina, amb seu a Girona. Aquest acord s’ha fet pel termini de quatre temporades.
 
Ahir dijous es va penjar la publicitat en el pavelló, just davant de la grada local, i els nostres porters Tomàs Ramírez i Àlex Rovira lluiran a les seves noves guardes i guants una combinació dels logos de l’Assessoria. Per tant, es donarà a conèixer en tot el territoria estatal on està competint el primer equip en la OK Lliga Plata, i a més, en la màxima categoria de Catalunya, la Nacional Catalana on juga el nostre filial.
 
L’Assessoria Codina va ser fundada pel Sr. Narcís Codina i Surós, fill de Maçanet de la Selva. Els records d’anar el jovent del poble a la Pista Jardí a veure com jugaven a hoquei amb el seu germà Joan Codina i Surós, encara hi està ben arrelats.
 
Des de la Junta Directiva volem donar les gràcies a la família Codina Negre per donar aquest suport al club, esperant que, com ens van demanar, es pugui retornar el seu recolzament amb un ascens a l’OK Lliga.

  
Assessoria Codina, un món de serveis a l’empresa
 
El creixement de l’Assessoria ha estat notable amb els pas dels anys. L’assessorament tant a empreses com a particulars, passen per la vessant fiscal, laboral, comptable, mercantil, jurídic, bufet d’advocats, auditors, serveis a Pimes, autònoms...
 
També han estat pioners a la província creant la Mostra d’Emprenedors de Girona, amb deu anys de trajectòria i consolidada com una plataforma de suport i difusió de projectes de nova creació a les comarques gironines.
 
L’Assessoria Codina està situada al vell mig de Girona, en el carrer dels Vern n.3, davant la Plaça Catalunya, i tenen a Maçanet una delegació a l’Avinguda Catalunya n. 5.
 
Per més informació podeu visitar el seu lloc web www.assessoriacodina.com

Fotos: SHUM

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 6 d'Abril a les 20:00h

CH PALAFRUGELL

VS

SHUM FRIT RAVICH

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies