Notícies

16/05/2019

#Hoquei general


El Campionat d'Espanya Infantil, a punt de començar !!!

El Campionat d'Espanya Infantil, a punt de començar !!! El SHUM Frit Ravich i la vila selvatana acullen aquest cap de setmana una nova fase final en què participen vuit equips de fins a set comunitats autònomes diferents

Maçanet torna a reivindicar-se com a una de les capitals de l’hoquei i el SHUM es consolida com a club referent i amb una decidida aposta per a l’hoquei base
 
Intens cap de setmana al Municipal de Maçanet de la Selva. El SHUM Frit Ravich organitza els dies 17 a 19 de maig la 40a edició del Campionat d’Espanya Infantil d’Hoquei Patins. A la cita hi participaran vuit equips procedents de set comunitats autònomes diferents, com són el Compostela (Galícia), l’Oviedo Roler (Astúries),  Alcobendas (Madrid), el Cajar Granada (Andalusia), el Rochapea (Navarra), l’ Urdaneta (Euskadi), CP Manlleu i Barça Lassa   (Catalunya).
 
Les expedicions procedents de diversos punts de la península ibèrica arribaran a Maçanet de la Selva aquest dijous i, a partir de les 20.30 hores, coneixeran quins seran els respectius rivals a la fase de grups. El sorteig se celebrarà a la Casa de la Vila. Amb la celebració d’aquest esdeveniment, la localitat de Maçanet torna a reivindicar-se com a una de les capitals de l’hoquei català i estatal, mentre que el SHUM  Frit Ravich es consolida com a club referent i amb una decidida aposta per a l’hoquei base. 
 
Amb l’objectiu de realitzar una excel·lent organització, el Club ha mobilitzat la seva vessant social i l’Ajuntament de Maçanet ha realitzat millores a les instal·lacions, als vestidors i a la pista perquè la pràctica de l’hoquei es pugui practicar de la millor forma i els visitants a la Vila tinguin el millor record.
 
La competició arrencarà el divendres a les 9 del matí, amb l’inici d’una fase de grups (A i B) que acabarà el dissabte al migdia. A la tarda d’aquest dissabte es disputaran les eliminatòries que encreuarà els conjunts dels grups A i B. El diumenge al matí es disputarà l’última jornada per definir des del vuitè lloc fins al campió. La final començarà a les 12.45 hores.  
 
-------------------------------------------------------------
Todo listo para el inicio del Campeonato de España Infantil en Maçanet

- El SHUM Frit Ravich y la villa gerundense acogen este fin de semana una fase final en la que participan ocho equipos de hasta siete comunidades autónomas diferentes

- Maçanet vuelve a reivindicarse como una de las capitales del hockey y el SHUM se consolida como club referente y con una decidida apuesta para el hockey base
 
Intenso fin de semana en el Municipal de Maçanet de la Selva. El SHUM Frit Ravich  organiza los días 17 a 19 de mayo la 40ª edición del Campeonato de España Infantil de Hockey Patines. En la cita participarán ocho equipos procedentes de siete comunidades autónomas diferentes, como son Compostela (Galícia), el Oviedo Roler (Asturias),  Alcobendas (Madrid), el Cajar Granada (Andalucía), el Rochapea (Navarra), Urdaneta (Euskadi), CP Manlleu i Barça Lassa  (Catalunya).
 
Las expediciones procedentes de diversos puntos de la península ibérica llegarán en Maçanet de la Selva este jueves y, a partir de las 20.30 horas, conocerán cuáles serán los respectivos rivales en la fase de grupos. El sorteo se celebrará en el Ayuntamiento. Con la celebración de este evento, la localidad de Maçanet vuelve a reivindicarse como una de las capitales del hockey catalán y estatal, mientras que el SHUM Frit Ravich se consolida como club referente y con una decidida apuesta para el hockey base.
 
Con el objetivo de realizar una excelente organización, el Club ha movilizado su vertiente social y el Ayuntamiento de Maçanet ha realizado mejoras en las instalaciones, en los vestuarios y en la pista para la práctica del hockey se pueda practicar de la mejor forma y los visitantes a la Villa tengan el mejor recuerdo.
 
La competición arrancará el viernes a las 9 de la mañana, con el inicio de una fase grupos (A y B) que acabará el sábado a mediodía. Por la tarde de este sábado se disputarán las eliminatorias que cruzarán los conjuntos de los grupos A y B. El domingo por la mañana se disputará la última jornada para definir desde el octavo puesto hasta el campeón. La final comenzará a las 12.45 horas.  
 
 Los horarios:
 - Jueves 5 de mayo: Sorteo (20.30 h)
Viernes 6 de mayo: Primera jornada de la fase de grupos (inicio primer y último partido: 9.00 – 19.45)
Sábado 7 de mayo: Segunda jornada de la fase de grupos y eliminatorias (inicio primer y último partido: 9.00 – 19.45)
Domingo 8 de mayo: Última jornada (inicio primer y último partido: 9.00 – 12.45)


 

Altres Notícies

Resum del 2022

05/01/2023

#Hoquei general


Resum del 2022
Torna la Quina de Nadal del SHUM!!

15/12/2022

#Hoquei general


Torna la Quina de Nadal del SHUM!!

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 20 d'Abril a les 17:30h

CP CONGRES

VS

SHUM FRIT RAVICH

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies