Notícies

20/12/2018

#Hoquei general


Acord de patrocini amb Muralla Òptica.

Acord de patrocini amb  Muralla Òptica. Els socis tenen un 10% de descompte en la compra de productes a Muralla Òptica. 
Arriben les festes nadalenques i, si has de comprar o regalar unes ulleres o productes relacionats, ja no tens excusa. El socis i sòcies (familiars inclosos) del SHUM FritRavich poden gaudir d’un 10% de descompte addicional sobre el descompte ja establert a la botiga, en les compres realitzades a les botigues d’Òptica Muralla.

Gràcies a l’acord de patrocini entre el club i l’empresa especialitzada en serveis òptics, els socis poden aprofitar aquest descompte ubicades arreu de Catalunya: Blanes, Lloret, Platja d’Aro, Figueres, Girona, Roses, Palamós, Vic, Santa Susanna, Calella, Sant Celoni, Sant Adrià del Besòs, Barcelona i Castelldefels. 

Podeu accedir a la seva web en aquest enllaç www.murallaoptica.com

Nova imatge del pavelló
El patrocini d’Òptica Muralla s’ha fet visible en la part posterior dels pantalons de joc, en la cartellera i els carnets de soci del SHUM, però sobretot en una de les parets de la pista maçanetenca. S’hi ha ubicat una lona de grans dimensions on apareixen els jugadors del primer equip amb ulleres de sol, oferint un aire més divertit al pavelló. 
 

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies