#1r Equip

Victòria molt treballada (3-2) davant del líder, CP Vilafranca.

- Roger Presas, amb un hattrick, lidera l’equip cap a la victòria.

- Gallardo entra per primera vegada en una convocatòria, després de la lesió.

No s’esperava menys d’un partit com el viscut ahir al Municipal de Maçanet. Dos equips històrics que arribaven a aquest duel en situacions ben diferents. D’una banda, un Vilafranca com a líder invicte en solitari, i d’altra un SHUM que tenia ganes de reivindicar la feina ben feta i que vol ser un ferm candidat a lluitar a la zona alta de la classificació.

Els nois d’en Francesc Sucarrats van demostrar que estan en el bon camí. El SHUM va saber portar el partit a fi d’aturar les ràpides accions dels ex-arlequinats Gabri Villares i Lluís Ferrer,  fent rotacions i donant minuts al júniors Sergi Pujol i Nil Tarrés.

El primer gol no va arribar fins el minut 13, quan una ràpida transició dins l’àrea va ser objecte de penal a favor dels locals. Roger Presas va xutar-lo al travesser, va recuperar el rebot i quan ja tenia el porter a terra, va aixecar i picar per sobre d’Arellano (1-0).  Sense masses accions, a falta de 6 minuts pel descans, un xut a les cames de Villares va provocar una contra sol davant Cantarero, que va saber definir, marcant l’empat a 1, i arribant així al descans.

La segona part va començar amb un nou penal pels locals als 30 segons del seu inici. Altra vegada Roger Presas va xutar-lo, marcant el 2 a 1. La intensitat va anar pujant de to, sense ocasions clares pels dos equips. I va arribar l’empat en el minut 39 en una jugada que no portava cap perill, i en la que Marc Vàzquez va arrastrar la bola cap a porteria i va passar entre mig dels jugadors. El partit entrava en els darrers deu minuts. Calia reaccionar. I va aparèixer un inspirat Roger Presas per resoldre el duel amb el seu tercer gol (m. 46), on en un embolic dins l’àrea va marcar, tocant abans la bola en un patí d’un defensa vilafranquí, i que l’àrbitre va veure clarament, concedint el gol (3-2).

En el darrer minut els vilafranquins van retirar el seu porter per posar un cinquè jugador de pista. Un minut etern on, amb una defensa maçanetenca molt ben col·locada, i un Carles Cantarero incommensurable, va saber aguantar.

Amb aquesta victòria, el SHUM es col·loca en 5a posició amb 7 punts, a tres punts del líder CH Mataró.

Roger Presas ha aconseguit el seu segon hattrick, liderant la posició de máxim golejador de la lliga amb 9 gols.

El proper partit serà el diumenge 18 de novembre a les 12’15h, a la pista de l’Arenys de Munt.

Fitxa.
SHUM Frit Ravich: Carles Cantarero (P),  Roger Presas, Rubén Fernàndez, Roger Font, Berna Garcia (5 inicial); Josep Hernàndez, Nil Tarrés, Sergi Pujol, Gerard Gallardo i Tomàs Ramirez (P).

Cafès Novell C.P. Vilafranca: David Arellano (P),  Marc Vázquez,  Lluís Ferrer,  Arnau Ribas, Xavier Aragonés (5 inicial); Gabriel Villares, Pablo Torres, Guillem Martí, Enric Martí  i Miquel Quintana (P).

Gols (3-2; 1-1 i 2-1): Roger Presas, 1-0; Gabriel Villares, 1-1; Roger Presas (p), 2-1;  Marc Vàzquez, 2-2; Roger Presas 3-2.

Àrbitres: Sergi Mayor Olivan, Isaac Sanz Rodriguez
Faltes:  4 del SHUM Frit Ravich, i 6 del Cafés Novell C.P. Vilafranca