Notícies

19/10/2018

#1r Equip


Comença l’ OK LLIGA PLATA!!

Comença l’ OK LLIGA PLATA!!
Aquest cap de setmana comença ja la nova temporada, on la Federació Espanyola a volgut donar-li un nou aire canviant la seva denominació: l’OK LLIGA PLATA, que substitueix a la Primera Divisió. 
 
Amb les bones sensacions que es va acabar l’anterior temporada (6a posició), el primer equip del SHUM es desplaçarà a terres alacantines, on jugarà el proper dissabte a les 18h a la pista del CP Raspeig. Equip ascendit de la Lliga Sud i que fa dues temporades ja militava a Primera Divisió.
 
La primera jornada de la temporada 2018/19, l’equip que entrena Francesc Sucarrats tindrà cares noves: Josep Hernàndez, Gerard Gallardo,  Berna Garcia, i en Rubén Fernández, que torna a casa.  
 
Es preveu un partit complicat a la pista del Raspeig, on destaca el veterà jugador català Jaume Arché. En la temporada 2016/17, el SHUM va guanyar els dos partits disputats, el primer a casa 5 a 1, i  el segon a domicili per  2 a 8.
 
El partit estarà dirigit pels col·legiats Ignasi Galán i Erik Rivas.
 

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies