Notícies

02/06/2018

#1r Equip


El primer equip aconsegueix la sisena posició de la Primera Divisió

El primer equip aconsegueix la sisena posició de la Primera Divisió
L’equip ha obtingut  deu victòries, vuit empats i vuit derrotes, sumant un total de 38 punts, els mateixos que el Mataró i el Vilafranca

El primer equip del SHUM Frit Ravich ha acabat la temporada a la Primera Divisió Espanyola en sisena posició. Els de Bou han aconseguit 38 punts, els mateixos que el Mis Iberica C.H. Mataró i el Cafés Novell C.P. Vilafranca, setè i vuitè classificat respectivament.

Aquesta temporada, l’equip ha aconseguit deu victòries, vuit empats i vuit derrotes en 26 partits. En la primera volta, l’equip va guanyar quatre partits, en va empatar quatre i en va perdre cinc; però va revifar i en la segona volta va guanyar-ne sis, empatar-ne quatre i perdre’n només dos.

Els de Bou ha anotat en total 81 gols i n’han vist anotats 68 en contra, un balanç de 13 gols a favor. El màxim anotador de l’equip ha estat Roger Presas, amb 23 encerts -novè anotador de la lliga-, seguit de Ferran Garcia amb 19 dianes -dotzè anotador de la lliga-.

Els equips que han aconseguit l’ascens a l’OK Lliga i que han finalitzat en els primers llocs de la classificació són el Calafell Tot L’Any -amb 50 punts-, el P.H.C. Sant Cugat -49 punts- i el C.P. Reicomsa Alcobendas -45 punts-.

Els tres equips en zona de descens a l’OK Lliga, i futurs rivals del primer equip del SHUM Frit Ravich la pròxima temporada, són el C.D’E. Arenys de Munt (19 punts), el Corredor-Mató C.H. Palafrugell (15 punts) i l’Asturhockey C.P.

Mentre que a la zona de descens de la Primera Divisió hi trobem el C.P. Tordera -amb 34 punts-, el C.P. Rivas Las Lagunas -11 punts- i el R.C. Jolaseta -7 punts-. Els torderencs s’enfrontaran la temporada vinent amb el segon equip del SHUM, que ha aconseguit l’ascens de Primera Catalana a Primera Nacional.

Roger Presas, Roger Font i Carles Cantarero han renovat amb el SHUM per a la pròxima temporada, mentre que Jordi Rodríguez, Ferran Garcia i Gabriel Villares no continuaran al club la temporada que ve.

Altres Notícies

Comença l’ OK LLIGA PLATA!!

19/10/2018

#1r Equip


Comença l’ OK LLIGA PLATA!!
Partit amistos

02/10/2018

#1r Equip


Partit amistos
Presentació dels nostres equips

02/10/2018

#Hoquei general


Presentació dels nostres equips

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Frit Ravich Vehicles d'ocasió Muralla Òptica Ajuntament Diputació Hockeyasturias ATMultimedia La Xarxa
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí: