Notícies

07/06/2018

#1r Equip


Gerard Gallardo és el segon fitxatge del Maçanet

Gerard Gallardo és el segon fitxatge del Maçanet
El davanter arriba al club procedent del C.H. Lloret

Gerard Gallardo és el segon fitxatge del club maçanetenc per a la temporada 2018/19. El jugador, procedent del C.H. Lloret, va debutar a Nacional Espanyola amb l’Arenys de Munt i ha jugat també al GEIEG. S’incorpora a la plantilla del primer equip formada per Roger Presas, Roger Font, Carles Cantarero i el nou fitxatge, Ruben Fernández.

El davanter, 24 anys, va começar a jugar a hoquei als quatre anys, com a jugador al club del seu poble, el C.P. Sant Celoni. Amb 13 anys va fitxar per l’Arenys de Munt C.D’E., on va aconseguir l’ascens a Nacional Espanyola, debutant amb 19 anys, equip amb el qual va guanyar una Copa de la Princesa la temporada 2014/2015. Les dues últimes temporades ha militat al GEIEG i i al C.H. Lloret, on va debutar a l’OK Lliga.

“El SHUM és un club amb molta història i un dels grans de l’hoquei català”, opina Gallardo. “L’objectiu és lluitar per les tres primeres places, que donen l’ascens, ja que seria retornar el club a la categoria que li pertoca”.

Foto: El president Jordi Badia amb Gerard Gallardo.

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 20 d'Abril a les 17:30h

CP CONGRES

VS

SHUM FRIT RAVICH

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies