Notícies

02/06/2018

#1r Equip


El primer equip aconsegueix la sisena posició de la Primera Divisió

El primer equip aconsegueix la sisena posició de la Primera Divisió
L’equip ha obtingut  deu victòries, vuit empats i vuit derrotes, sumant un total de 38 punts, els mateixos que el Mataró i el Vilafranca

El primer equip del SHUM Frit Ravich ha acabat la temporada a la Primera Divisió Espanyola en sisena posició. Els de Bou han aconseguit 38 punts, els mateixos que el Mis Iberica C.H. Mataró i el Cafés Novell C.P. Vilafranca, setè i vuitè classificat respectivament.

Aquesta temporada, l’equip ha aconseguit deu victòries, vuit empats i vuit derrotes en 26 partits. En la primera volta, l’equip va guanyar quatre partits, en va empatar quatre i en va perdre cinc; però va revifar i en la segona volta va guanyar-ne sis, empatar-ne quatre i perdre’n només dos.

Els de Bou ha anotat en total 81 gols i n’han vist anotats 68 en contra, un balanç de 13 gols a favor. El màxim anotador de l’equip ha estat Roger Presas, amb 23 encerts -novè anotador de la lliga-, seguit de Ferran Garcia amb 19 dianes -dotzè anotador de la lliga-.

Els equips que han aconseguit l’ascens a l’OK Lliga i que han finalitzat en els primers llocs de la classificació són el Calafell Tot L’Any -amb 50 punts-, el P.H.C. Sant Cugat -49 punts- i el C.P. Reicomsa Alcobendas -45 punts-.

Els tres equips en zona de descens a l’OK Lliga, i futurs rivals del primer equip del SHUM Frit Ravich la pròxima temporada, són el C.D’E. Arenys de Munt (19 punts), el Corredor-Mató C.H. Palafrugell (15 punts) i l’Asturhockey C.P.

Mentre que a la zona de descens de la Primera Divisió hi trobem el C.P. Tordera -amb 34 punts-, el C.P. Rivas Las Lagunas -11 punts- i el R.C. Jolaseta -7 punts-. Els torderencs s’enfrontaran la temporada vinent amb el segon equip del SHUM, que ha aconseguit l’ascens de Primera Catalana a Primera Nacional.

Roger Presas, Roger Font i Carles Cantarero han renovat amb el SHUM per a la pròxima temporada, mentre que Jordi Rodríguez, Ferran Garcia i Gabriel Villares no continuaran al club la temporada que ve.

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 20 d'Abril a les 17:30h

CP CONGRES

VS

SHUM FRIT RAVICH

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies