Notícies

21/05/2018

#1r Equip

Empat contra el Vilafranca en l’últim partit a domicili (2-2)

Villares i Crespo van avançar el SHUM amb un 0-2, però el Vilafranca va igualar el marcador a pocs minuts pel final

El primer equip del SHUM Frit Ravich va empatar aquest dissabte contra el Cafés Novell C.P. Vilafranca a la seva pista per 2-2. Els maçanetencs van arribar a dominar el partit amb un 0-2 -gols de Gabriel Villares i Víctor Crespo-, però el Vilafranca va aconseguir igualar el marcador. Jordi Rodríguez (x2) i Presas, del SHUM, i Marc Vázquez i Ferran March van veure la targeta blava.

El Vilafranca va tenir la primera ocasió de gol a pilota parada per l’expulsió amb targeta blava de Rodri, però Carles Cantarero va aturar el llançament de Marc Vázquez al minut 16 de la primera part. Deu minuts més tard, la parella ensenyava la segona blava a Jordi Rodríguez i la primera a Marc Vázquez.

Gabriel Villares anotava el primer del Maçanet al minut 6. Víctor Crespo tenia poc després l’ocasió d’ampliar les distàncies amb la falta directa per la targeta blava de Ferran March, però no va trobar porteria.

A la represa, el mateix Crespo pujava el 0-2 al marcador (minut 13), però l’ex-SHUM Lluís Ferrer retallava el marcador un minut després amb l’1-2. Carles Rodríguez feia el definitiu 2-2 de penal a falta de nou minuts pel final.

Ferran Garcia no va aconseguir avançar els blanc-i-vermells amb la falta directa per la desena falta del Vilafranca, però tampoc ho va aconseguir el Vilafranca amb un penal llançat per Carles Rodríguez ni Mauro Giuliana de directa per una targeta blava a Presas.

Els de David Bou, que van assegurar-se la permanència a la Primera Divisió el passat cap de setmana, se situen en el vuitè lloc de la classificació amb 37 punts. Amb aquest empat, l’equip encadena cinc partits sense veure cap derrota: amb victòries contra el P.H.C. Sant Cugat, el Mis Ibèrica C.H. Mataró, el C.H.P. Sant Feliu i el C.P. Taradell, i l’empat contra el Vilafranca.

Dissabte 26 de maig a les 20.00h, el SHUM Frit Ravich jugarà l’últim partit de la temporada a casa contra el Calmar C.P. Vilanova. Els locals lluitaran per acabar la lliga en la part alta de la classificació, mentre el Vilanova -en novena posició- necessitaria sumar els tres punts per mantenir-se en la categoria.

Fitxa.
Cafès Novell C.P. Vilafranca: David Arellano (P), Mauro Giuliani, Ferran March, Biel Salvadó, Marc Vázquez, Àngel Rodríguez, Enric Martí, Carles Rodríguez, Lluís Ferrer i Miquel Quintana (P).
SHUM Frit Ravich: Carles Cantarero (P), Ferran Garcia, Jordi Rodríguez, Roger Presas, Gabriel Villares, Roger Font, Víctor Crespo i Òscar Galindo (P).
Gols (2-2; 0-1 i 2-1): Gabriel Villares, 0-1; Víctor Crespo, 0-2; Lluís Ferrer, 1-2; Carles Rodríguez, 2-2.
Àrbitres: David Calonge i Jose Antonio Sanz.
Faltes: 11 del Cafés Novell C.P. Vilafranca i 4 del SHUM Frit Ravich.