Notícies

08/03/2018

#1r Equip

Empat valuós a la pista del Manlleu (1-1)

L’equip se situa en desena posició, a només tres punts del cinquè i a un del descens

El primer equip del SHUM Frit Ravich va empatar aquest cap de setmana a la pista del Manlleu per 1-1 en l’enfrontament corresponent a la divuitena jornada de lliga. Pol Molas va anotar pels osonencs a la primera part i el capità Ferran Garcia va fer el gol del Maçanet a l’inici de la segona meitat.

Pol Molas va obrir el marcador i va posar el Manlleu per davant rematant una bola morta dins l’àrea a falta de tres minuts per arribar al descans (1-0). A l’inici de la represa, Ferran Garcia va empatar pels maçanetencs i va posar l’1-1 al marcador.

Els manlleuencs van tenir l’oportunitat d’avançar-se en dues ocasions, que va aturar Carles Cantarero. La primera, en un penal llançat per Marc Prat al minut 20 de la segona part, i la segona, la falta directa per la desena falta d’equip del SHUM al minut 12, llançada per Adrià Ballar.

El SHUM Frit Ravich se situa desè en la classificació amb 24 punts, a tres del cinquè lloc i a un de la zona de descens. Aquest dissabte 10 de març l’equip s’enfrontarà al C.P. Tordera, onzè classificat, a les 20.00h al Pavelló Municipal de Maçanet.

Fitxa.
C.P. Manlleu: Jordi Garcia (P), Aniol Mangas, Nil Gamissans, Roc Pujadas, David Navarro, Marc Prat, Pol Molas, Adrià Ballar, Marc Pujadas i Roger Rosanas (P).
SHUM Frit Ravich: Carles Cantarero (P), Ferran Garcia, Jordi Rodríguez, Roger Presas, Gabriel Villares, Roger Font, Eloi Roura, Sergi Pujol, Nil Tarrés i Tomàs Ramírez (P).
Gols (1-1; 1-0 i 0-1): Pol Molas, 1-0; Ferran Garcia, 1-1.
Àrbitres: Jose Antonio Sanz i Cristian Garcia.
Faltes: 9 del C.P. Manlleu i 12del SHUM Frit Ravich.