Notícies

13/01/2018

#Base


Cinc equips del SHUM es classifiquen per jugar la fase preferent

Cinc equips del SHUM es classifiquen per jugar la fase preferent El Juvenil A, l’Infantil A, el Benjamí A, el Pre-benjamí A i el Pre-benjamí B de la base del SHUM Frit Ravich s’han classificat per jugar la fase preferent als Campionats de Catalunya. Els equips ja coneixen els seus rivals i aquest cap de setmana es disputaran els primers partits d’aquesta lligueta.

El Juvenil A, al grup P3, s’enfrontarà al Cerdanyola CH C, el PHC Sant Cugat A, el CH Cadí A, l’HC Sentmenat B, el CP Congrés B i el CE Arenys de Munt A i CE Arenys de Munt B.

L’Infantil A es disputarà el grup P2 amb el CE Vendrell A, el Reus Deportiu A, el Cerdanyola CH A, el CP Vic A, el CN Reus Ploms A, el Caldes Recam Làser A i l’HC Sentmenat A.

Al grup del Benjami A hi ha el CH Palafrugell A, el CPH Olot A, el Girona Citylift CH A, l’Hoquei Banyoles A, l’HC Salt A, el GEIEG A, el Girona Citylift CH C, el CPH Olot B, i l’Hoquei Figueres B.

El Pre-benjamí A i el Pre-benjamí B comparteixen grup amb l’Hoquei Figueres A, l’HC Ripoll, el CH Palafrugell A i Palafrugell B, el GEIEG, el CH Lloret, el CPH Olot B, l’HC Salt A, l’Hoquei Banyoles i Girona Citylift CH A.

Aquesta segona fase acabarà el tercer cap de setmana d’abril, classificant els dos primers equips de cada grup pels Campionats de Catalunya de la seva categoria.

Foto: Equip Benjamí A, dirigit per Àngel Enríquez.

Altres Notícies

Canvi de nominació de categoria

11/06/2018

#1r Equip


Canvi de nominació de categoria

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Frit Ravich Vehicles d'ocasió La Xarxa Diputació ATMultimedia Ajuntament Hockeyasturias
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí: