Notícies

14/12/2017

#1r Equip


Derrota per 6-3 a la pista del Sant Feliu

Derrota per 6-3 a la pista del Sant Feliu
Els maçanetencs no aconsegueixen sumar fora de casa i baixen a la onzena posició

El primer equip del SHUM Frit Ravich va caure aquest cap de setmana a casa del C.H.P. Sant Feliu per 6-3 en el partit corresponent a la desena jornada de lliga. Els codinencs es van posar tres gols per davant (4-1), maçanetencs van aconseguir retallar les distàncies situant-se 4-3 però Marc Ortells va sentenciar a falta de cinc minuts pel final. 

Frederic Hinojal va aconseguir anotar pel Sant Feliu l’únic gol de la primera part, ho va fer al minut onze de partit (1-0). A l’inici de la segona meitat, Roger Presas feia l’1-1 rematant una passada de Gabriel Villares. 

Un minut després, un xut de Ferran Esteo posava novament per davant el Sant Feliu (2-1). Aleix Pastor i Marc Ortells deixaven els de Bou a tres gols de distància a deu minuts pel final (4-1). 

El partit semblava pràcticament sentenciat però els maçanetencs no van abaixar els braços. Presas va fer el 4-2 en una jugada individual i Font van situar el SHUM a tan sols a un gol de distància (4-3) quan encara quedaven vuit minuts.

A falta de cinc minuts pel final, Marc Ortells anotava un doblet que situava els maçanetencs altra vegada a tres de distància amb el definitiu 6-3. Presas va ser expulsat amb targeta blava en els últims instants del partit. 

Els maçanetencs es mantenen per sobre la zona de descens, en onzena posició, empatats a 12 punts amb el C.P. Tordera. Dissabte 16 de desembre, el primer equip s’enfrontarà al C.P. Taradell a les 20.00h a casa. 

Fitxa.
C.H.P. Sant Feliu
: Guillem Castellví (P), Jesús Solà, Ferran Esteo, Frederic Hinojal, Sergi Fajas, Marc Ortells, Aleix Pastor, Roger Valls i Pere Turon (P).
SHUM Frit Ravich: Carles Cantarero (P), Ferran Garcia, Jordi Rodríguez, Roger Presas, Gabriel Villares, Roger Font, Eloi Roura, Sergi Pujol, Àngel Enríquez i Tomàs Ramírez (P).
Gols (6-3; 1-1 i 2-3): Frederic Hinojal, 1-0; Roger Presas, 1-1; Ferran Esteo, 2-1; Aleix Pastor, 3-1; Marc Ortells, 4-1; Roger Presas, 4-2; Roger Font, 4-3; Marc Ortells, 5-3; Marc Ortells, 6-3.
Àrbitres: Ignasi Galan i Oriol Escobar.
Faltes: 9 del C.H.P. Sant Feliu i 8 del SHUM Frit Ravich.

Foto: Lanoiadelesfotosdhoquei

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 6 d'Abril a les 20:00h

CH PALAFRUGELL

VS

SHUM FRIT RAVICH

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies