Notícies

07/12/2017

#1r Equip

El SHUM Frit Ravich ensopega amb el Mataró (3-4)

Els de Bou van arribar al descans amb un empat a u, però els maresmencs van sentenciar a falta de dos minuts pel final

Els maçanetencs van caure a casa contra el Miss Ibèrica C.H. Mataró per 3-4 en la novena jornada de lliga, després d’aconseguir tres empats consecutius amb el C.P. Tordera (2-2), el Calafell Tot L’Any (0-0) i el P.H.C. Sant Cugat (2-2). L’equip local es va retrobar amb els ex-SHUM Jordi Bartrès, Pablo Fernández, Àlex Cantero i el tècnic Quim López.

Els mataronins van fer el primer gol del partit malgrat que l’equip es va quedar amb tres jugadors per l’expulsió amb targeta blava d’Àlex Cantero, que va protestar una jugada a pilota parada. Èric Florenza va avançar el Mataró amb un gol de penal al minut vuit. Abans d’arribar a la meitat, Roger Font va igualar el marcador rematant una passada de Presas (1-1).

A l’inici de la segona meitat, el Mataró cometia la desena falta d’equip i Ferran Garcia encertava el llançament de falta directa per fer el 2-1. Eloi Roura veia la targeta blava al minut 13; Carles Cantarero va aturar la falta directa de Jordi Bartrès però no va poder frenar l’empat d’Èric Florenza en la jugada posterior (2-2).

Oriol Lladó va posar els mataronins per davant a dos minuts pel final. Amb el marcador de faltes al límit pels dos equips, la parella arbitral va senyalar la desena falta dels maçanetencs un minut després i Bartrès va fer el 2-4. Presas va fer el 3-4 definitiu a l’últim segon del partit.

Els de bou baixen fins a la setena posició, empatat a 12 punts amb el Tordera, el Manlleu i el Vilafranca. Aquest dissabte 9 de desembre el primer equip del SHUM Frit Ravich s’enfrontarà al C.H.P. Sant Feliu a domicili (19.30h) en la desena jornada de lliga.

Fitxa.
SHUM Frit Ravich
: Carles Cantarero (P), Ferran Garcia, Jordi Rodríguez, Roger Presas, Gabriel Villares, Roger Font, Eloi Roura, Sergi Pujol, Àngel Enríquez i Tomàs Ramírez (P).
Miss Ibèrica C.H. Mataró: Sergi Grané (P), Jordi Bartrès, Pablo Fernández, Èric Florenza, Guillem Molist, David Montero, Oriol Lladó, Àlex Cantero i Àlex Martínez (P).
Gols (3-4; 1-1 i 2-3): Èric Florenza, 0-1; Roger Font, 1-1; Ferran Garcia, 2-1; Èric Florenza, 2-2; Oriol Lladó, 2-3; Jordi Bartrès, 2-4; Roger Presas, 3-4.
Àrbitres: Daniel Picó i Joel Garcia.
Faltes: 11 del SHUM Frit Ravich i 14 del Miss Ibèrica C.H. Mataró.