Notícies

22/11/2017

#1r Equip

Empat al Parroquial (2-2)

Els maçanetencs se situen en quarta posició després d’empatar aquest cap de setmana contra el C.P. Tordera a domicili

El primer equip del SHUM Frit Ravich va aconseguir aquest dissabte un empat a la pista del C.P. Tordera (2-2) en la sisena jornada de lliga. Ferran Garcia va ser l’autor dels dos gols dels arlequinats i Moi Aguirre i Marc Figa els dels maresmencs.

Ferran Garcia va obrir el marcador enganyant el porter des de darrere la porteria tres minuts després de l’inici (0-1). L’exmaçanetenc Moi Aguirre va empatar pels torderencs al minut 13 (1-1). Marc Figa va tenir l’oportunitat d’avançar els locals amb un penal al minut 9 que va aturar Carles Cantarero.

A la represa, Marc Figa es venjava del penal anterior i posava el Tordera per davant amb el 2-1 al minut 17. Cinc minuts després, Ferran Garcia tornava a superar el porter Oriol Xaus en una jugada individual per darrere porteria (2-2).

A falta de 7 minuts pel final, Moi Aguirre va tenir una oportunitat clara d’avançar els torderencs amb la falta directa per la desena falta d’equip del SHUM, però Cantarero va tornar a parar el llançament.

Els maçanetencs es posicionen en el quart lloc de la graella amb 10 punts, per sota el Calafell Tot L’Any, el P.H.C. Sant Cugat i el Mis Iberica C.H. Mataró. Roger Presas segueix líder en el rànquing de gols, empatat amb Adrià Ballart a 10 encerts.

El pròxim dissabte 25 de novembre, el SHUM Frit Ravich s’enfrontarà al primer classificat de la lliga, el Calafell Tot L’Any, invicte amb 6 victòries consecutives.

Fitxa.
C.P. Tordera
: Oriol Xaus (P), Bernabé Garcia, Sergi Parra, Santi Teixidó, Adrià Martos, Moi Aguirre, Hèctor Giménez, Marc Figa, Sergi Canet i Pol Clos (P).
SHUM Frit Ravich: Carles Cantarero (P), Ferran Garcia, Jordi Rodríguez, Roger Presas, Gabriel Villares, Roger Font, Eloi Roura, Sergi Pujol, Nil Tarrés, Àngel Enríquez i Tomàs Ramírez (P).
Gols (2-2; 1-1 i 1-1): Ferran Garcia, 0-1; Moi Aguirre, 1-1; Marc Figa, 2-1; Ferran Garcia, 2-2.
Àrbitres: Ángel Tavera i Javier Amezaga.
Faltes: 9 del C.P. Tordera i 12 del SHUM Frit Ravich.